search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Καινούρια Ελένη!

Niko-Polis Blog:  Καινούρια Ελένη!

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Δεν άλλαξε μόνο εξωτερικά αλλά και… εσωτερικά. Η νέα Ελένη, εκτός από αδυνατισμένη και πιο καλοντυμένη, άρχισε να επικοινωνεί περισσότερο με το κοινό της. Η αρχή έγινε με τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον οποίο έλυσαν τα προσωπικά τους δημόσια, ακολούθησε μια δεύτερη αναφορά στον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο ( ο οποίος, μαθαίνουμε, ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στα τηλεοπτικά πράγματα) και την ομοιότητά του με τον γιο τους, Άγγελο, ενώ χτες, αν και ο λόγος της εμφάνισής της στο κέντρο του Πειραιά ήταν φιλανθρωπικός, δεν δίστασε να μιλήσει στις κάμερες για όσα συζητιούνται έντονα για εκείνη τις τελευταίες μέρες. Και ενώ η “έφοδος” του ιδιοκτήτη του Alpha στο πλατό της – και κυρίως όσα είπε- είναι ακόμα νωπή στη μνήμη μας, η Ελένη πήρε με τη σειρά της θέση απέναντι στο ζοφερό θέμα των τηλεοπτικών αδειών τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το κανάλι της στη δύσκολη ώρα- κι αυτό γιατί από τη στιγμή που ο Alpha δεν πήρε άδεια πανελλήνιας μετάδοσης, η ίδια θεωρητικά θα μπορούσε να ακυρώσει το συμβόλαιό της και να μετακινηθεί όπου θέλει. Εξάλλου, η Ελένη είναι η “σημαία” του καναλιού και η συγκεκριμένη δήλωση θα μπορούσε να θεωρηθεί ίσως και μια καλή απάντηση στην Βίκυ Χατζηβασιλείου που είπε- με ειλικρίνεια βέβαια- ότι έχει δεχτεί κρούσεις και από άλλους σταθμούς.

Λίγες μέρες πριν κλείσει τα 47 της χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη παραμένει η πιο ισχυρή μετοχή στον χώρο της ψυχαγωγίας και αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που επηρεάζεται από τα ελαφρώς πεσμένα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει φέτος η εκπομπή της- αυτό εξάλλου είναι φαινόμενο των εποχής που έχει επηρεάσει όλες ανεξαιρέτως τις lifestyle εκπομπές που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να σταθεροποιηθούν στους πίνακες της AGB.  

 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr