search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Γυναικείες υποθέσεις!

Niko-Polis Blog: Γυναικείες υποθέσεις!

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Μπορεί η Έλενα Παπαρίζου να έκανε δείπνο γενεθλίων την Τρίτη στο Salon de Bricolage χωρίς τον σύζυγό της, αλλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Ο Ανδρέας Καψάλης είχε ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό και έτσι η Έλενα είχε αρχικά κανονίσει να βγει για φαγητό με γυναικοπαρέα, αλλά τελικά οι συνεργάτες της στο Voice της έκαναν την έκπληξη! Συμπτωματικά και η Καλομοίρα γιόρτασε την ίδια μέρα τα γενέθλιά της χωρίς τον δικό της σύζυγο, που βρίσκεται στην Αμερική.

Όσο για το The Voice, που σημείωσε ανέλπιστα μεγάλη επιτυχία φέτος, φυσικά θα συνεχιστεί και το χρόνου, αν και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα του καναλιού είναι το X Factor που πρέπει να έχει ξεκινήσει γυρίσματα μέχρι το τέλος του μήνα. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η θέση της Πέγκυς Ζήνα δεν θα είναι η μόνη που θα αντικατασταθεί…

Την άλλη εβδομάδα εξάλλου ξεκινούν και τα γυρίσματα του Survivor στον Άγιο Δομίνικο και οι διάσημες Ελληνίδες που συμμετέχουν έχουν επιδοθεί σε μαραθώνιο καλλωπισμού γιατί εκεί δεν θα υπάρχουν οι σχετικές ανέσεις!

Όχι, δεν θα είναι η Αθηνά Οικονομάκου στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, όπως ακούστηκε. Η γνωστή ηθοποιός πάντως είναι από τις πιο “αγαπητές” διασημότητες των διαφημιστικών εταιριών αφού έχει πολύ ισχυρή παρουσία και επιρροή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Πιο περιζήτητη είναι- φυσικά- η Ελένη Μενεγάκη, ακολουθεί η Φαίη Σκορδά και την “χρυσή” πεντάδα συμπληρώνουν η Δούκισσα Νομικού και η Κατερίνα Καινούργιου.  

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr