search-button
cross-out

Yποψήφια στις εκλογές με το ΚΙΝΑΛ η Βάνα Μπάρμπα

Yποψήφια στις εκλογές με το ΚΙΝΑΛ η Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε ότι δεν πρέπει «απλώς να δώσουμε την παλιά αίγλη στο ΠΑΣΟΚ, αλλά να κάνουμε το Κίνημα Αλλαγής ένα μεγάλο κίνημα».
Την υποψηφιότητά της με το Κίνημα Αλλαγής στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε και επίσημα η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, όπως δημοσιεύει το athensvoice.gr.

Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ δεν πρέπει «απλώς να δώσουμε την παλιά αίγλη στο ΠΑΣΟΚ, αλλά να κάνουμε το Κίνημα Αλλαγής ένα μεγάλο κίνημα».

Η Βάνα Μπάρμπα τόνισε ότι θα κατέβει υποψήφια στον Νότιο Τομέα της Αθήνας ως απλός στρατιώτης και κάλεσε τη λαϊκή βάση του ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο. Παράλληλα υπογράμμισε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν κάνει μεγάλα λάθη.

Αναφερόμενη στον Ευάγγελο Βενιζέλο είπε «είναι ένας πολύ σημαντικός άνδρας» και συνέχισε: «Δεν τον έδιωξε κανείς. Αυτός έκανε την επιλογή του. Η κυρία Γεννηματά πρέπει ως πρόεδρος να πάρει τις δικές της αποφάσεις. Πρέπει να αφήσουμε τον αρχηγό να είναι αρχηγός. Θα κριθεί, όπως όλοι. Εγώ είμαι ένας στρατιώτης και θέλω να στηρίξω μια γυναίκα».

Σ

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr