search-button
cross-out

Το μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη στους οδηγούς:”Για να μη σας γράφουμε, μη μας γράφετε

Το μήνυμα του  Κώστα Μπακογιάννη  στους οδηγούς:”Για να μη σας γράφουμε, μη μας γράφετε

Με αυτό το video που προωθεί στα social media ο δήμαρχος Αθηναίων διαφημίζει την εφαρμογή myAthensPass, με την οποία ο οδηγός μπορεί να αγοράσει ηλεκτρονικά χρόνο στάθμευσης για το αυτοκίνητό του.

Η πλατφόρμα εξυπηρετεί ήδη περισσότερους από 30.000 χρήστες για 3.500 θέσεις επισκεπτών σε όλο το δίκτυο ελεγχόμενης στάθμευσης στην Αθήνα, ενώ είναι διαθέσιμη και στα ελληνικά και στα αγγλικά

. Οι ενδιαφερόμενοι με συσκευές Android μπορούν να «κατεβάζουν» την εφαρμογή «myAthensPass» από το Play Store και όσοι έχουν iOS από το App Store. Ακολουθώντας τις οδηγίες και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία, οι οδηγοί δημιουργούν τον λογαριασμό τους. Στη συνέχεια, πηγαίνοντας, στο μενού πορτοφόλι εισάγουν τα στοιχεία της τραπεζικής τους κάρτας (debit, credit ή prepaid) και αγοράζουν το εισιτήριο που θέλουν από 0,5 έως 20 ευρώ.

“Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.Για να μην σας γράφουμε, μη μας γράφετε! Κατεβάστε το myathenspass στο bio”, έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram ο Κώστας Μπακογιάννης, δημοσιεύοντας το επίμαχο video.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr