search-button
cross-out

Τροχαίο-Κρήτη: Σπαραγμός στην κηδεία του 33χρονου Γιάννη

Τροχαίο-Κρήτη: Σπαραγμός στην κηδεία του 33χρονου Γιάννη

Κλίμα ανείπωτου πόνου και οδύνης στο τελευταίο αντίο – Εκατοντάδες ο κόσμος που τον αποχαιρέτησε

Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο του αδικοχαμένου πατέρα Γιάννη Κατσούνα που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο δρόμο Μοίρες – Άγιοι Δέκα, στο ύψος της αρχαίας Γόρτυνας.

Η κηδεία του έγινε σε κλίμα ανείπωτου πόνου και οδύνης, στο τόπο καταγωγής του Φουρνοφάραγγο του δήμου Γόρτυνας, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, όπου οικογένεια συγγενείς και φίλοι τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι εκατοντάδες κόσμου βρέθηκε στο χωριό για ανάψει ένα κεράκι στη μνήμη του, με τα  αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές και να φτάνουν στα γειτονικά χωριά.

Την ίδια ώρα, την δική της μάχη στην Εντατική εξακολουθεί να δίνει  η σύζυγός του και η κόρη του, ενώ σε καλύτερη κατάσταση νοσηλεύεται ο 5χρονος γιος του, που επέβαιναν επίσης στο αυτοκίνητο της οικογένειας που συcretalive.grγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:Δια-sos-τε τη Μεσαρά

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr