search-button
cross-out

Γιατρός στραγγάλισε τη σύζυγο του μετά από καβγά

Γιατρός στραγγάλισε τη σύζυγο του μετά από καβγά

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της δολοφονίας από πρόθεση βρίσκεται ένας επιφανής γιατρός στη Μασαχουσέτη, αφού ομολόγησε ότι στραγγάλισε τη σύζυγό του μετά από καβγά στο σπίτι τους. 

Αρχικά ο χειρουργός ουρολόγος είχε δηλώσει την εξαφάνιση της συζύγου του, καθώς όμως έπεφτε σε αντιφάσεις, αναγκάστηκε να παραδεχτεί την ενοχή του. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο 58χρονος δρ. Ingolf Tuerk και η 45χρονη σύζυγός του Kathleen McLean άρχισαν να τσακώνονται ενώ είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Η McLean τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα αντικείμενο και εκείνος «αντέδρασε στην επιθετική κατάσταση πνίγοντας την Katie», σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης. 

Ο Tuerk οδήγησε τους αστυνομικούς στο πτώμα της γυναίκας του, καθώς το είχε μεταφέρει κοντά στο σπίτι τους, σε μια μικρή λίμνη, αφού πρώτα κάλυψε το πρόσωπό της με μια πέτρα. Στο παντελόνι της βρέθηκαν ακόμη αρκετές πέτρες.

Ο Tuerk πλέον κρίθηκε προφυλακιστέος χωρίς δυνατότητα αναστολής.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η McLean είχε ζητήσει και είχε επιτύχει περιοριστικά μέτρα κατά του Tuerk καθώς, όπως ισχυρίστηκε τότε, είχε κόψει το χέρι της με ψαλίδι, την είχε χτυπήσει στην πόρτα και είχε καλύψει τη μύτη και το στόμα της με το χέρι της, μέχρι που λιποθύμησε. Ο Tuerk συνελήφθη για παραβίαση των περιοριστικών όρων δύο ημέρες αργότερα.

Πέρυσι, ο γιατρός είχε πληρώσει 150.000 δολάρια σε μια συμφωνία διακανονισμού όταν διαπιστώθηκε ότι χρέωσε ψευδώς το κρατικό πρόγραμμα Medicaid για «χειρουργικές επεμβάσεις και επισκέψεις που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ», σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα, την εποχή που εργαζόταν ως ουρολόλος στο Νοσοκομείο St. Elizabeth.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του νοσοκομείου «ο δρ. Tuerk δεν έχει δει ούτε θεραπεύσει ασθενείς για περισσότερο από ένα χρόνο». Το πρόγραμμα τερματίστηκε επίσημα τον Φεβρουάριο.

Η δίκη του ουρολόγου θα γίνει στις 10 Ιουνίου.

ΠΗΓΉ; cinn.gr

Πηγή photo:Screen Grab/YouTube

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr