search-button
cross-out

Γιατρός 34χρονης Ιωάννας: Θα μείνει πολλές εβδομάδες στο νοσοκομείο. Η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη

Γιατρός 34χρονης Ιωάννας: Θα μείνει πολλές εβδομάδες στο νοσοκομείο. Η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη

Σταθερή αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στον χώρο εργασίας της.

Σύμφωνα με την Μαρία Καλόφωνου, διευθύντρια της πλαστικής χειρουργικής στο Θριάσιο νοσοκομείο, η 34χρονη είναι σε σταθερή κατάσταση.

«Είναι σταθερή. Είμαστε στη μετεγχειρητική περίοδο από το χειρουργείο της Παρασκευής. Έχει πάει καλά, δε συνέβη κάτι ξαφνικό και προγραμματίζουμε τα επόμενα».

Η ψυχολογική της κατάσταση ωστόσο δεν είναι καλή και παρακολουθείτε από ψυχολόγους και ψυχιάτρους του νοσοκομείου.

«Η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη».

Η γιατρός σημείωσε πως η 34χρονη, παρόλο που είναι σε σοκ, μπορεί να συνεννοηθεί με τους γιατρούς, συνεργάζεται μαζί τους και έχει διαύγεια.

«Θα μείνει πολλές εβδομάδες στο νοσοκομείο. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα πάνε τα χειρουργεία. Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει σε αυτά τα μεγάλα εγκαύματα χρόνο νοσηλείας. Έχει ακόμα αρκετά χειρουργεία σε όλο της το σώμα».

Την ίδια στιγμή, οι οφθαλμίατροι του νοσοκομείου βρίσκονται εν αναμονή ώστε να μπορέσουν να εξετάσουν καλύτερα την όρασή της.

«Είναι καλύτερα από την πρώτη εκτίμηση».

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr