search-button
cross-out

Ξανά στο εδώλιο ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς για τον βιασμό του 25χρονου ταξιτζή

Ξανά στο εδώλιο ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς για τον βιασμό του 25χρονου ταξιτζή

Ξανά στο εδώλιο πρόκειται να καθίσει ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, προκειμένου να δικαστεί εκ νέου για το βιασμό του 25χρονου οδηγού ταξί, μετά την έφεση κατά της απόφασης αθώωσής του που άσκησε η Εισαγγελέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastiko.gr, η Εισαγγελέας Εφετών, άσκησε έφεση κατά της απόφασης αθώωσης του ηθοποιού, η οποία είχε ληφθεί κατά πλειοψηφία, μετά από αρκετές συνεδριάσεις του δικαστηρίου, στις οποίες επικράτησε ένταση καθώς η αντιδικία ήταν σφοδρή, με το νεαρό ταξιτζή να υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός των βίασε κατά τη διάρκεια κούρσας, αφού προηγουμένως του είχε ρίξει κρυφά ναρκωτική ουσία στον καφέ του.

Δεν εκτιμήθηκαν σωστά τα στοιχεία

Η Εισαγγελέας Εφετών στέλνει και πάλι την υπόθεση στο ακροατήριο να δικαστεί από την αρχή, εκφράζοντας την άποψη ότι δεν εκτιμήθηκαν σωστά όλα τα στοιχεία που προέκυψαν κυρίως από την αποδεικτική διαδικασία, τα οποία έπρεπε να οδηγήσουν σε καταδικαστική κρίση και όχι στην αθώωση του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Μάλιστα, η έφεση ασκήθηκε λίγες ημέρες μετά την έκδοση της απόφασης, και η Εισαγγελέας στο σκεπτικό της έφεσης της εκτιμά ότι δεν αξιολογήθηκε σωστά η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία διαβεβαιώνει τον ισχυρισμό του θύματος περί εισόδου αμβλέως οργάνου, άρα πιστοποιείται η κακοποίηση του.

Σύμφωνα πάντα με την Εισαγγελέα, το επιχείρημα του κατηγορουμένου περί οικονομικού κινήτρου του μηνυτή, δεν επαληθεύτηκε από τηδιαδικασία, αλλά και από την ίδια την συμπεριφορά του θύματος, το οποίο το μόνο που ζητούσε ήταν την τιμωρία του δράστη, αφού δεν προσέφυγε με αγωγή διεκδικώντας χρήματα.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr