search-button
cross-out

Διαζύγιο ζήτησε η γυναίκα του αστυνομικού που σκότωσε τον Τζωρτζ Φλόυντ-Τι ζητάει από τον κόσμο

Διαζύγιο ζήτησε η γυναίκα του αστυνομικού που σκότωσε τον Τζωρτζ Φλόυντ-Τι ζητάει από τον κόσμο

Ο δικηγόρος της Κέλι Τσόβιν συζύγου του αστυνομικού που πίεσε μέχρι θανάτου τον Τζορτζ Φλόιντ με την εικονα να κάνει το γύρο του κόσμου, ανακοίνωσε πως η πελάτισσά του, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου με τον κατηγορούμενο της δολοφονίας του Τζόρτζ Φλόιντ.

Τζορτζ Φλόιντ: Για ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατηγορείται ο αστυνομικός Ντέρεκ Τσόβιν

Έτσι, διαφορετικούς δρόμους θα τραβήξουν ο άνθρωπος που κατηγορείται για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ και η σύζυγός του, μέσω της ανακοίνωσης που έκανε ο δικηγόρος της Κέλι Τσόβιν λίγο μετά αφού έγινε γνωστή η είδηση που ο Ντέρεκ Τσόβιν συνελήφθη και κατηγορείται και επίσημα για την υπόθεση που έχει ταράξει τις ΗΠΑ. Η σύζυγός του είναι μια νέα πανέμορφη γυναίκα που έχει υπάρξει και Μις Μινεσότα.

Η δήλωση του δικηγόρου

“Το απόγευμα μίλησε με την Κέλι Τσόβιν και την οικογένειά της. Είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του κ. Φλοίντ και συμπάσχει με την οικογένειά, τους αγαπημένους του και όποιον θρηνεί για την τραγωδία αυτή. Έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου με τον Ντέρεκ Τσόβιν.

Αν και η κ. Τσόβιν δεν έχει παιδιά από τον τελευταίο της γάμο, με σεβασμό ζητάει τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι γονείς της και η οικογένειά της, να είναι ασφαλείς και να μην ενοχληθούν κατά την διάρκεια της δύσκολης αυτής περιόδου”.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr