search-button
cross-out

Λαμία: 13χρονη καταγγέλλει τον θείο της για ασελγείς πράξεις

Λαμία: 13χρονη καταγγέλλει τον θείο της για ασελγείς πράξεις

Ένα κορίτσι 13 ετών στη Λαμία καταγγέλλει ασελγείς πράξεις από τον θείο της – Το κορίτσι πήγε με τον πατέρα της στο αστυνομικό τμήμα.

Στην αστυνομία κατέφυγε ένας πατέρας με την 13χρονη κόρη του στη Λαμία, για να καταγγείλουν τον θείο του κοριτσιού για ασελγείς πράξεις εις βάρος της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι της χθες, Τετάρτη 3 Ιουνίου, όταν και εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της ότι ο πρώην άνδρας της θείας της προέβη σε ασελγείς πράξεις.

Η 13χρονη αμέσως μετά την καταγγελία που κατέθεσε με τον πατέρα της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας προκειμένου τις επόμενες ώρες να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Λαμίας. 

Να σημειωθεί πως ο 45χρονος άνδρας έχει συλληφθεί από την αστυνομία και αρνείται την εμπλοκή του στο περιστατικό. Η δικαιοσύνη έχει ενημερωθεί για το συμβάν και διενεργείται έρευνα από την αστυνομία για το περιστατικό.

Πηγή: athensvoice.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr