search-button
cross-out

Eπίθεση με βιτριόλι: Τι έγραφε στο μήνυμα που έστειλε η 35χρονη στην Ιωάννα δυο χρόνια πριν

Eπίθεση με βιτριόλι: Τι έγραφε στο μήνυμα που έστειλε η 35χρονη στην Ιωάννα δυο χρόνια πριν

Την αποκάλυψη ότι η φερόμενη ως δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι είχε στείλει στο θύμα ένα μήνυμα πριν από δύο χρόνια, έκανε ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας. Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι όταν ανέφερε στην Ιωάννα ποια είναι η γυναίκα που έχει συλληφθεί για την επίθεση εναντίον της, εκείνη αιφνιδιάστηκε και χρειάστηκε κάποια δευτερόλεπτα για να το συνειδητοποιήσει και να του απαντήσει ότι ναι μεν την γνωρίζει αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι εκείνη είναι η γυναίκα που της επιτέθηκε με το βιτριόλι.

Μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό η Ιωάννα του είπε ότι η γυναίκα που κρατείται είναι απλά μια γνωστή της που την έχει δει πολύ λίγες φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και ότι δεν γνωρίζει τον άνδρα, η ζήλεια για τον οποίο έγινε η αρρωστημένη αφορμή της επίθεσης. Μάλιστα, είπε ότι δεν περνούσε από το μυαλό της ότι θα μπορούσε η συγκεκριμένη γυναίκα να είναι η δράστρια και για αυτόν τον λόγο ποτέ δεν ανέφερε το όνομά της ούτε στον δικηγόρο της, αλλά ούτε και στις αρχές.

Το μήνυμα της δράστριας στην Ιωάννα πριν από δύο χρόνια

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι πριν από δυο χρόνια η Ιωάννα είχε δεχθεί μήνυμα από την 35χρονη. Το μήνυμα δεν ήταν απειλητικό: “Το μήνυμα το οποίο δέχθηκε ήταν άνευ σημασίας για να φτάσουμε στο σημείο να το πει στην αστυνομία. Και ακούστε και το πιο σημαντικό, αυτή η διαδικασία έγινε πριν από δύο χρόνια. Δεν είναι κάτι περίπλοκο. Της έστειλε ένα μήνυμα, αν γνωρίζεις τον τάδε, η Ιωάννα απάντησε: όχι απλά μου έστειλε αίτημα φιλίας’’ αυτός ήταν ο διάλογος”, τόνισε ο δικηγόρος του θύματος.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr