search-button
cross-out

Ηχητικό ντοκουμέντο: Ο διάλογος της 35χρονης με την εταιρία ταξί

Ηχητικό ντοκουμέντο: Ο διάλογος της 35χρονης  με την εταιρία ταξί

Για πρώτη φορά ο ιδιοκτήτης αποκαλύπτει τι του είπε η γυναίκα

Το ηχητικό ντοκουμέντο της φερόμενης δράστιδος με την εταιρία ταξί εξασφάλισε ο Βαγγέλης Γκούμας για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Πρόκειται για το τηλεφώνημα στο οποίο έχει καταγραφεί η φωνή της βασικής ύποπτης για την επίθεση με το βιτριόλι.

Στη συνομιλία που ακούτε, είναι ελαφρώς αλλοιωμένη η φωνή.  Η γυναίκα που μετέβη δύο φορές στην Καλλιθέα, καλώντας τα γραφεία της εταιρίας ραδιοταξί, ακούγεται να ζητά να κλείσει ραντεβού για ταξί, το οποίο η ίδια χρειαζόταν να την περιμένει στη λεωφόρο Θησέως, στις 09:30 της επόμενης μέρας (από τη μέρα της κλήσης). Μάλιστα, όταν από την εταιρία ταξί της ζήτησαν αριθμό επικοινωνίας, εκείνη απάντησε πως έχει βλάβη και πως θα μπορούσε να προπληρώσει τη διαδρομή.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του Star Βαγγέλης Γκούμας, η γυναίκα καλούσε από απόρρητο αριθμό κι έτσι χρειάστηκε να επικοινωνήσει μαζί της ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ταξί «Myway», προκειμένου να πάει το ταξί στο ραντεβού. 

«Μας είπε η εν λόγω κυρία ότι δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό της γιατί είχε κάποια βλάβη. Η κλήση ήταν από απόρρητο αριθμό. Μίλησα κι εγώ μαζί της προσωπικά. Μου είπε ότι χρειαζόταν ένα αυτοκίνητο γιατί είχε να πάει σε κάποιες συνεντεύξεις. Ακουγόταν αγχωμένη. Επειδή καλούσε με απόκρυψη, ήθελε να πείσει ότι δεν πρόκειται για φάρσα και ότι ήταν κανονική διαδρομή. Είπε ότι ήταν διατεθειμένη να προπληρώσει. Όποιο χρήσιμο στοιχείο είχαμε, το δώσαμε στις αρχές» αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του Star, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας κ. Δημήτρης Μπήτας, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά δημόσια.

Δείτε  το σχετικό video όπως αυτό προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star:


Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr