search-button
cross-out

Ο σπαραγμός της μάνας και το αντίο της καθηγήτριας του πιλότου Μανώλη Γαρεφαλάκη

Ο σπαραγμός της μάνας και το αντίο της καθηγήτριας του πιλότου  Μανώλη Γαρεφαλάκη

Ο πόνος και η οδύνη της μητέρας του Μανώλη Γαρεφαλάκη συγκλόνισαν όσους βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου για να αποχαιρετήσουν το γελαστό παιδί, τον Ίκαρο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μάλιστα κάποια στιγμή η μητέρα του άτυχου πιλότου αισθάνθηκε αδιαθεσία και κλήθηκαν οι διασώστες από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ήταν έξω από την εκκλησία. Η χαροκαμένη μάνα, μαζί με το σύζυγο της και την κόρη τους δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο Μανώλης τους, αυτός που έσκιζε τους αιθέρες, έχασε τη ζωή του τόσο άδικα σε ένα τροχαίο ατύχημα.

Αυτό ήταν όμως και το μεγάλο γιατί που ήταν ζωγραφισμένο στα πρόσωπα όλων όσων θέλησαν να πουν το στερνό αντίο στο φίλο στο συνάδελφο στο συγχωριανό. Ένα γιατί για τον πρόωρο χαμό ενός καλόκαρδου παιδιού που είχε τόσα να δώσει ακόμα.

Τον Μανώλη Γαρεφαλάκη αποχαιρέτησε ένας συνάδελφος του για λογαριασμό όλων και εκ μέρους της Πολεμικής Αεροπορίας, που με δυσκολία προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν μίλησε στον φίλο του… στον αδελφό του, στην ψυχή της παρέας όπως είπε χαρακτηριστικά.

Εκεί όμως που τα μάτια όλων γέμισαν με δάκρυα ήταν όταν μία καθηγήτρια του αδικοχαμένου πιλότου περίμενε καρτερικά να τελειώσει ο συνάδελφος του Μανόλη και χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν πήρε το μικρόφωνο και μίλησε για τον μαθητή της, για τον «Γαρέφαλο» όπως είπε που τόσο αγαπά, για το όνειρο που της είπε πως είχε να γίνει πιλότος.

«Έχασα έναν από τους τέσσερις πιλότους που έβγαλα στη σταδιοδρομία μου. Μανώλη ξέρεις πόσο σε αγαπώ όπως και συμμαθητές σου που είναι όλοι εδώ» είπε με τρεμάμενη φωνή και τα δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια της. 

Πηγή: creta24.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr