search-button
cross-out

Επίθεση με βιτριόλι – Ξεσπά η 33χρονη Ιωάννα: “Θέλω να μου πει ποιος είναι ο λόγος που κατέστρεψε όλη μου τη ζωή

Επίθεση με βιτριόλι – Ξεσπά η 33χρονη Ιωάννα: “Θέλω να μου πει ποιος είναι ο λόγος που κατέστρεψε όλη μου τη ζωή

Ενώ η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού, συγκλονιστική είναι η κραυγή της νεαρής γυναίκας από το Θριάσιο νοσοκομείο που νοσηλεύεται σχετικά με τα αναπάντητα ερωτήματα που γεννά η επίθεση, που είναι σπάνια στα ελληνικά χρονικά.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε μέσω του δικηγόρου της στη βρετανική ιστοσελίδα newstimes η 34χρονη Ιωάννα συγκλονίζει καθώς για άλλη μια φορά μιλά για την τυπική γνωριμία που είχε με την κατηγορούμενη που της επιτέθηκε ενώ πήγαινε στη δουλειά της στις 20 Μάϊου.

Η 35χρονη δεν ήταν φίλη μου

“Δεν ήταν φίλη μου. Ήταν απλώς μια γνωριμία. Νομίζω ότι προέρχεται από ένα χωριό κοντά στο δικό μου. Αυτή η συγκεκριμένη γυναίκα που έχω δει μόνο 5 ή 6 φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Δεν είχα ιδιαίτερη σχέση με αυτήν τη γυναίκα πέρα από όσα σας έχω πει.

Από όσα έχω μάθει, αυτή η γυναίκα πίστευε ότι έχει σχέση με κάποιον άνδρα που μου έστειλε κάποια στιγμή αίτημα να γίνει φίλος στο Facebook και μερικά συνηθισμένα μηνύματα. Δεν ξέρω και δεν έχω γνωρίσει ποτέ αυτόν τον συγκεκριμένο άντρα” λέει η Ιωάννα.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν είχε νιώσει ποτέ να απειλείται λέει πως δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές από κανέναν και ότι δεν μπορούσε να σκεφθεί ποιος ήθελε να της κάνει τόσο κακό, καθώς εκείνη, δεν είχε προβλήματα με κανέναν.

Τι θυμάται από την επίθεση

Όσο τραυματική και αν είναι η ανάμνηση, η 33χρονη Ιωάννα ανακάλεσε ξανά την ημέρα της επίθεσης, λέγοντας πως ενώ περίμενε το ασανσέρ για να πάει στο γραφείο της, μια γυναίκα με μάσκα, χωρίς να ανοίξει το στόμα της, της πέταξε μία πολύ μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού. Το μόνο που ένιωθε εκείνη τη στιγμή, όπως είπε η ίδια, ήταν ανυπόφορος πόνος και κάψιμο.

Το αναπάντητο ερώτημα

Ακόμα και από το νοσοκομείο η 33χρονη ιωάννα δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλους όσους της έστειλαν μήνυμα και έτσι όπως λέει “έχω πάρει δύναμη και θάρρος για να αντέξω ό, τι μου συνέβη. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου που πάνω απ ‘όλα με υποστήριξαν ψυχολογικά, ώστε να ξεπεράσω αυτές τις δυσκολίες. Όσον αφορά την κατηγορούμενη, το μόνο πράγμα που θα ήθελα να μου πει είναι ο λόγος που κατέστρεψε όλη μου τη ζωή”.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr