search-button
cross-out

Συγκλονίζει η 9χρονη από τη Ρόδο: Μαμά έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας θυμηθούν;

Συγκλονίζει η 9χρονη από τη Ρόδο: Μαμά έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας θυμηθούν;

«Μαμά έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας θυμηθούν και να γίνει κάτι;». Συγκλονίζει η 9χρονη από τη Ρόδο που λιποθύμησε από την πείνα.
Συγκλονίζει η ιστορία της οικογένειας άνεργων ξενοδοχοϋπαλλήλων στη Ρόδο, της οποίας η 9χρονη κόρη λιποθύμησε από την πείνα.

Η μητέρα του κοριτσιού, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, “Kαλημέρα Ελλάδα”,  αποκάλυψε τί της είπε η κόρη της μετά το επεισόδιο: «Μαμά, έπρεπε να λιποθυμήσω για να μας θυμηθούν και να γίνει κάτι;».

Η γυναίκα περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο άδειο από τουρίστες νησί λόγω κορωνοϊού, λέγοντας: «Δεν έχω δουλειά. Η Ρόδος είναι μια νεκρή πόλη. Από εδώ και πέρα πολλά παιδάκια θα λιποθυμήσουν, όχι μόνο το δικό μου» και πρόσθεσε ότι με τα 168 ευρώ το δίμηνο από το επίδομα παιδιού: «Όταν πληρώνομαι φροντίζω να γεμίζω τα ντουλάπια μου. Κάποια στιγμή όμως αυτά τελειώνουν. Τώρα θα τρώμε πέτρες».

Πηγή: athensvoice.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr