search-button
cross-out

Μαρκέλλα: Και αναμεταδόσεις προσωπικών στιγμών καταγγέλλει η μικρή

Μαρκέλλα: Και αναμεταδόσεις προσωπικών στιγμών καταγγέλλει η μικρή

Δεν έχει τέλος η φρίκη που έρχεται στο φως για την υπόθεση της αρπαγής της δεκάχρονης Μαρκέλλας έξω από το σχολείο της στη Θεσσαλονίκη. 

Η μικρή φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς και στον αδελφό της ότι εκτός από το τρίτο πρόσωπο που υπήρχε στο δωμάτιο, όπου κρατούταν, μέσω βιντεοκλήσης έγινε αναμετάδοση προσωπικών στιγμών. 

Ωστόσο, η πλευρά της 33χρονης υποστηρίζει πως όλα αυτά είναι αποκύημα της φαντασίας της μικρής λόγω των υπνωτικών χαπιών που της είχε δώσει. Αρνήθηκε επίσης ότι έκανε βιντεοκλήση με τον οποιοδήποτε όσο ήταν με τη δεκάχρονη και ότι μίλησε στο τηλέφωνο με μια συνάδελφό της. 

Η Μαρκέλλα φέρεται να περιέγραψε τον τρίτο άνθρωπο που όπως είπε βρισκόταν στο δωμάτιο μαζί με την ίδια και την 33χρονη. Πρόκειται για έναν μαύρο άνδρα με κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά.

Έτσι τώρα οι αρχές αναζητούν πιθανούς συνεργούς της 33χρονης, όπως επίσης και στοιχεία από το κινητό της τηλέφωνο και τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή που προσπάθησε να καταστρέψει λίγο πριν συλληφθεί. 

Αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν είναι αν όντως έγιναν αυτές οι βιντεοκλήσεις και αν πίσω από την 33χρονη βρίσκεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. 

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr