search-button
cross-out

Η 33χρονη ρωτάει για την ανήλικη μαθήτρια μέσα από τη φυλακή – Πλούτισε “ξαφνικά” τους τελευταίους μήνες

Η 33χρονη ρωτάει για την ανήλικη μαθήτρια μέσα από τη φυλακή – Πλούτισε “ξαφνικά” τους τελευταίους μήνες

Φύλλο και φτερό κάνουν οι αρχές όλους τους λογαριασμούς της κατηγορουμένης και όχι μόνο καθώς πιστεύουν πως οι διαδρομές του χρήματος θα τους οδηγήσει στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μάλιστα μέχρι τον περασμένο Μάρτιο η 33χρονη ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση σύμφωνα πληροφορίες και ξαφνικά αρχίζει να εξοφλεί λογαριασμούς χιλιάδων ευρώ, αγοράζει ακριβά ρούχα, υπολογιστές και κινητά. Ακόμη και οι δικοί της άνθρωποι απορούσαν που βρήκε τόσα χρήματα.

Η 33χρονη πάντως στην απολογία της υποστήριξε πως η ξαφνική οικονομική επιφάνεια προήλθε από ροζ ραντεβού τα οποία έκλεινε, όπως ισχυρίστηκε, ο πρώην σύζυγός της. Ο ίδιος είναι πυρ και μανία μαζί της και τα διαψεύδει.


Σήμερα η κατηγορουμένη ζήτησε μέσα από τις φυλακές ένα ραδιόφωνο για να ακούει μουσική, βιβλία και ρούχα ενώ ρωτά να μάθει πως είναι η ανήλικη μαθήτρια. Οι κινήσεις αυτές εξοργίζουν την οικογένεια με τον αδερφό της 10χρονης να ξεσπά όταν έμαθε ότι ο δικηγόρος της κατηγορουμένης πήρε δώρο μια σχολική τσάντα στο κοριτσάκι.

“Σταματήστε να προκαλείτε με αυτό τον άσχημο τρόπο. Έχετε και εσείς κοριτσάκια στην οικογένεια, οπότε ελάτε στη θέση μας ένα λεπτό και δείξτε σεβασμό.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr