search-button
cross-out

Από ανακοπή καρδιάς ο θάνατος του 15χρονου στα Τρίκαλα μετά το χτύπημα του αεροβόλου – Σήμερα η κηδεία του

Από ανακοπή καρδιάς ο θάνατος του 15χρονου στα Τρίκαλα μετά το χτύπημα του αεροβόλου – Σήμερα η κηδεία του

Ο άδικος χαμός του 15χρονου Αλέξανδρου Καραμίντζιου έχει βυθίσει στο πένθος όλη την περιοχή.

Το απόγευμα της Τρίτης στον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου γράφεται ο επίλογος της τραγικής ιστορίας που μας συγκλονίζει από το βράδυ της Κυριακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το όπλο της τραγωδίας με τον 15χρονο στην Καλαμπάκα [Εικόνα]

Ο άδικος χαμός του 15χρονου Αλέξανδρου Καραμίντζιου έχει βυθίσει στο πένθος όχι μόνο τα Τρίκαλα, την Καλαμπάκα και το χωριό του, τη Θεόπετρα, αλλά όλη την περιοχή μας. Η σορός του Αλέξανδρου, ενός νέου παιδιού, με πίστη και ζωντάνια, υποβάλλεται σε νεκροψία-νεκροτομή το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα αποσαφηνιστεί και η ακριβής αιτία του θανάτου.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες του trikalavoice.gr που επιβεβαιώνει το οικογενειακό και στενό συγγενικό περιβάλλον, ο θάνατός του φέρεται να προκλήθηκε τελικά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη, λίγο μετά το χτύπημα από “μπίλια” αεροβόλου όπλου.

Η Εξόδιος Ακολουθία του Αλέξανδρου θα τελεστεί στις 6 μ.μ. της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου, όπου και διακονεί ο πατέρας του, π. Αχίλλιος Καραμίντζιος. Ο ίδιος μαζί με την πρεσβυτέρα του Λουκία και τα υπόλοιπα έξι αδελφάκια απευθύνουν παράκληση προς όλους “εις μνήμην του υιού μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ αντί στεφάνων να ενισχυθεί η αποπεράτωση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας, στον Ξηρόκαμπο”.

Μια στο τρισεκατομμύριο η τραγωδία αυτή

Σύμφωνα με τον βαλλιστικό εμπειρογνώμονα, Γιώργο Ραυτογιάννη, που μίλησε στην εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα” η τραγωδία αυτή συμβαίνει μία στο τρισεκατομμύριο. Σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν καταγραφεί 10 – 15 θάνατοι από αεροβόλο όπλο, κυρίως παιδιών.

Αν ο 15χρονος είχε βληθεί σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός του, τότε θα είχε απλά τραυματιστεί ελαφρά. Μάλιστα ο κ. Ραυτογιάννης επεσήμανε πως τα βλήμα ενός αεροβόλου όπλου δεν μπορεί να διαπεράσει τον οφθαλμό. Ως εκ τούτου, ο ίδιος εκτιμά πως το βλήμα τον βρήκε στο σημείο μεταξύ του οφθαλμού και του οστού του ματιού, το διαπέρασε και έγινε το κακό. Αυτό βέβαια μένει να επιβεβαιωθεί και από το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος θα πραγματοποιήσει σήμερα τη νεκροτομή.

Μάλιστα στο ερώτημα αν ένα τρίχρονο παιδί μπορεί να πατήσει τη σκανδάλη ενός αεροβόλου, ο κ. Ραυτογιάννης απάντησε πως αν το όπλο ήταν οπλισμένο, το μικρό παιδάκι αρκούσε να ακουμπήσει ελαφρά τη σκανδάλη για να πυροβολήσει.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr