search-button
cross-out

Ψευτογιατρός: Καταγγελία Κούγια ότι άφησε ανάπηρο ασθενή κι οδήγησε δεύτερο στον θάνατο

Ψευτογιατρός: Καταγγελία Κούγια ότι άφησε ανάπηρο ασθενή κι οδήγησε δεύτερο στον θάνατο

Tο ένα μετά το άλλο τα θύματα του ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη καταγγέλλουν τη δράση του και μέσω της Δικαιοσύνης επιζητούν την τιμωρία του. Ενας κάτοικος της Ρόδου καταγγέλλει ότι χειρουργήθηκε από τον Κοντοστάθη και τρεις ακόμα γιατρούς σε 12ωρη εγχείριση κατά τη διάρκεια της οποίας του αφαίρεσαν το ένα πλευρό, τοποθέτησαν στο σώμα του ένα εργαλείο που ονόμασαν κλωβό κι ενώ είχε ήδη βαρύ τραυματισμό από πτώση με αλεξίπτωτο, δυσχέραναν την κατάσταση της υγείας του, αφήνοντάς τον ανάπηρο σε ποσοστό 92%.

Δεύτερη περίπτωση, γιος καρκινοπαθούς καταγγέλλει ότι χορήγησε στον πατέρα του μία απολύτως επικίνδυνη θεραπεία, η οποία όχι μόνο δεν θεράπευσε τον καρκίνο, αλλά εξ αιτίας της χορήγησής της, ο ασθενής κατέρρευσε κι απεβίωσε. Τα δύο θύματα μέσω του δικηγόρου τους, Αλέξη Κούγια μελετούν το ενδεχόμενο, πέραν του αδικήματος της απάτης, να υποβάλουν μήνυση και για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης στην περίπτωση του πρώτου ασθενούς, και για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στην περίπτωση του δεύτερου.

Στην πρώτη περίπτωση οι προβλεπόμενες ποινές έχουν ανώτατο όριο τα 15 χρόνια, ενώ στη δεύτερη περίπτωση την ισόβια κάθειρξη.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr