search-button
cross-out

Ράγισαν και οι πέτρες στο τελευταίο “αντίο” στον 15χρονο Αλέξανδρο

Ράγισαν και οι πέτρες  στο τελευταίο “αντίο” στον  15χρονο Αλέξανδρο

Σε κλίμα οδύνης μα και Αναστάσιμης προσμονής, τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης η Εξόδιος Ακολουθία του 15χρονου που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα την Κυριακή.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν τον Αλέξανδρο στην τελευταία του κατοικία, ενώ με θάρρος υπέμειναν την τελευταία πράξη του δράματος οι γονείς του, πατέρας Αχίλλιος Καραμίντζιος, η πρεσβυτέρα του Λουκία και τα έξι αδελφάκια του.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου, όπου και διακονεί ο πατέρας του παιδιού, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Κίτρους Γεωργίου και συγχοροστατούντων των Μητροπολιτών Ελασσόνος Χαρίτωνος, Γρεβενών Δαβίδ, Τρίκκης και Σταγών Χρυσοστόμου και του κυριάρχου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων Θεοκλήτου, συμμετοχή δε πολλών Ιερέων.

Καταλλήλως ομίλησαν με το πέρας της Ακολουθίας ο κ. Θεόκλητος, αλλά και ο ίδιος ο πατέρας Αχίλλιος Καραμίντζιος, δίνοντας παράδειγμα θάρρους και πίστης στο Θεό.

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα για τον θάνατο του παιδιού εκδόθηκε το πρωί της Τρίτης και παρά τις υποθέσεις περί καρδιακής ανακοπής σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη επήλθε «θανατηφόρα κρανιοεγκεφαλική κάκωση με σφαιρίδιο συμβατό με αεροβόλο όπλο».

Πηγή: trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr