search-button
cross-out

Απαγωγή 10χρονης: Σε τεστ DNA υποβλήθηκε η 33χρονη και η μικρή Μαρκέλλα

Απαγωγή 10χρονης: Σε τεστ DNA υποβλήθηκε η 33χρονη και η μικρή Μαρκέλλα

Σε τεστ DNA υποβλήθηκε η 33χρονη κατηγορούμενη κοκκινομάλλα για την αρπαγή της 10χρονης στην Τούμπα Θεσσαλονίκης πριν λίγες εβδομάδες, ενώ η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση και τα κίνητρά της.

Παρόλο που η 10χρονη Μαρκέλλα έχει δώσει επαρκείς πληροφορίες και στοιχεία για το τι συνέβη στο διαμέρισμα κατά την αρπαγή της, η κατηγορούμενη μέσω σημειώματός της προσπαθεί να πείσει ότι μόνος στόχος της ήταν να φροντίσει το μικρό παιδί.

Ωστόσο οι καταθέσεις που έχουν λάβει οι αστυνομικοί από πρόσωπα που γνώριζαν την 33χρονη δείχνουν πως δεν ήταν ικανή να δράσει μόνη της και πλέον αναζητούν τους πιθανούς συνεργούς της.

Τα επόμενα 24ωρα οι αστυνομικοί αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους και τα αποτελέσματα από τα τεστ DNA στα οποία υποβλήθηκαν τόσο η 33χρονη όσο και το μικρό κορίτσι, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις σχετικά με τη γενετήσια ελευθερία της ανήλικης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Ευχάριστα ήταν τα νέα στο οικογενειακό περιβάλλον της 10χρονης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA έγινε δεκτό το αίτημα της άρσης του απορρήτου και θα γίνει πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο. Συνομιλίες λοιπόν από εκείνο το 48ωρο οι οποίες θα δώσουν νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Το μικρό κορίτσι είναι πιο κοντά από ποτέ στην οικογένειά της, ενώ η μητέρα της είναι δίπλα στο παιδί και έχει υποδειγματική συμπεριφορά στη συνεργασία της με τις Αρχές, ώστε τα παιδιά να ξαναγυρίσουν σύντομα στο σπίτι.

Με πληροφορίες από MEGA, STAR

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr