search-button
cross-out

Ιατροδικαστής: Από οξύ πνευμονικό οίδημα τελικά ο θάνατος του 26χρονου στον Βόλο

Ιατροδικαστής: Από οξύ πνευμονικό οίδημα τελικά ο θάνατος του 26χρονου στον Βόλο

Φως στα αίτια θανάτου του 26χρονου Βαγγέλη Μάγγου από τον Βόλο, έριξε η νεκροψία-νεκροτομή, που διενεργήθηκε σήμερα, ενώπιον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος του 26χρονου προήλθε από οξύ πνευμονικό οίδημα. Τη νεκροψία πραγματοποίησε η ιατροδικαστής Ελένη Καλύβα, ενώ παρών ήταν και ο Εισαγγελάς Βόλου, αλλά και τεχνικός σύμβουλος-ιατροδικαστής, που είχε ορίσει η οικογένεια του 26χρονου.

Πλέον, αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα ρίξουν περαιτέρω φως στον θάνατο του νεαρού άνδρα, καθώς στον χώρο που κατέληξε, υπάρχουν και άλλα ευρήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι του, από τη μητέρα του. Ο νεαρός ακτιβιστής είχε καταγγείλει πως είχε πέσει θύμα αστυνομικής βίας, συμμετέχοντας σε κινητοποιήσεις πολιτών του Βόλου κατά της καύσης, σκουπιδιών. Τότε, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από τα Δικαστήρια και είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Βόλου για τέσσερις ημέρες με κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Από την άλλη, αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε κανένα πόρισμα γιατρών για το είδος και τον τρόπο τραυματισμού του 26χρονου, ενώ δεν υπήρχε καμία επίσημη καταγγελία ή και μήνυση για το περιστατικό της διαδικτυακής καταγγελίας του.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr