search-button
cross-out

Ναύπλιο: Αμετάκλητα ισόβια κάθειρξη στην 38χρονη “μαύρη χήρα” του καπετάνιου

Ναύπλιο: Αμετάκλητα ισόβια κάθειρξη στην 38χρονη “μαύρη χήρα” του καπετάνιου

Αμετάκλητη απόφαση στο Ναύπλιο από το Επταμελές Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κακουργημάτων σε 2ο βαθμό για την Δήμητρα Βούλγαρη, την αποκαλούμενη και “μαύρη χήρα”.

Το δικαστήριο στο Ναύπλιο καταδίκασε – όπως και πρωτόδικα – την 38χρονη Δήμητρα Βούλγαρη σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση του συζύγου της, καπετάνιου, Θανάση Λάμπρου.

Νωρίτερα, οι έξι δικαστές του Επταμελούς Μικτού Ορκωτού Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου αποδέχτηκαν την ενοχή της και την προτεινόμενη ποινή, ενώ ένας δικαστής δεν πείστηκε. Επίσης, με 4 – 3 η ετυμηγορία για τα ελαφρυντικά που ζήτησε η υπεράσπιση ήταν αρνητική.

Οι δικηγόροι της χήρας, Δήμητρας Βούλγαρη στο εφετείο είναι ο Αλέξης Στεφανάκης και Δημήτριος Γκαβέλας, ενώ της οικογένειας του δολοφονημένου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου ο Αλέξης Κούγιας και ο Γιώργος Γεωργόπουλος.

Ναύπλιο: Το χρονικό της πρώτης δίκης

Πρωτοδίκως, στις 21 Δεκεμβρίου 2016, μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση που είχε κρατήσει σχεδόν 5,5 ώρες, η 38χρονη “μαύρη χήρα” της Αργολίδας είχε κριθεί από το δικαστήριο ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για τη δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Εκτός από την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, το δικαστήριο επέβαλε στην Δήμητρα Βούλγαρη ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για οπλοφορία και οπλοχρησία.

πηγή: argonafplia.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr