search-button
cross-out

Επίθεση με βιτριόλι: Εξιτήριο για την Ιωάννα μέσα στον Αύγουστο – Συνεχίζεται η μάχη για το αριστερό της μάτι

Επίθεση με βιτριόλι: Εξιτήριο για την Ιωάννα μέσα στον Αύγουστο – Συνεχίζεται η μάχη για το αριστερό της μάτι

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει από το Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εδώ και 2,5 μήνες η 34χρονη Ιωάννα η οποία είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε μια στιγμή από την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Μετά από εφτά χειρουργεία και ατέλειωτη ταλαιπωρία, η άτυχη γυναίκα -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- δεν αποκλείεται να βγει από το νοσοκομείο εντός Αυγούστου, χωρίς αυτο να σημαίνει ότι τελειώνει και ο “Γολγοθάς” της αποκατάστασης των σοβαρών εγκαυμάτων που υπέστη.

Το έβδομο χειρουργείο που έκανε στο χέρι της προ ημερών ήταν και το τελευταίο σε αυτή την πρώτη φάση, ωστόσο η μάχη συνεχίζεται καθώς υπάρχει ακόμη κίνδυνος να χάσει την όραση από το αριστερό της μάτι. Η τελευταία επέμβαση έγινε στο αριστερό της χέρι, που φέρει εγκαύματα από το καυστικό υγρό. Παρότι πήγε καλά, η ψυχολογία της 34χρονης είναι ιδιαίτερα επιβεβαρυμένη. Εκτός από τους πόνους, το θύμα καλείται να αντιμετωπίσει και το θέαμα του εαυτού της στον καθρέφτη, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη.

Η μητέρα της δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό της όλο αυτό το διάστημα, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.
Η 35χρονη κατηγορούμενη παραμένει ακόμα αμίλητη, χωρίς καμία διάθεση να πει το παραμικρό για το γεγονός, από τις φυλακές της Θήβας όπου κρατείται.

Ο συνήγορος της Ιωάννας θεωρεί ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές της κατηγορούμενης για την επίθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr