search-button
cross-out

Επίθεση με βιτριόλι: Πεπεισμένη ότι θα βγει από τη φυλακή η 35χρονη- Τι είπε στον πατέρα της

Επίθεση με βιτριόλι: Πεπεισμένη ότι θα βγει από τη φυλακή η 35χρονη- Τι είπε στον πατέρα της

Βέβαιη ότι θα βγει από τη φυλακή φέρεται να είναι η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας. 

Η κατηγορούμενη βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Θήβας, συνεχίζει να μη λέει κουβέντα για όσα την κατηγορούν, αξιοποιώντας το δικαίωμα της σιωπής που της παρέχει ο νόμος και ακόμα δεν έχει απολογηθεί. 

Μάλιστα η ίδια φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της που την επισκέφθηκε μια φορά στις φυλακές ότι σύντομα θα αφεθεί ελεύθερη. 
Συγγενής της μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε όλα όσα είπε η 35χρονη στον πατέρα της. 

«Μετά το συμβάν πήγανε στη φυλακή μια φορά και μετά δεν ξαναπήγανε. Το μόνο που του είπε είναι ότι “εγώ θα βγω” αυτό του είπε. Τίποτε άλλο. Είναι εντολή του δικηγόρου να μην βγάλει άχνα για τίποτα. Δεν απολογήθηκε καθόλου, να σωπάσει και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει», είπε.

«Μίλησαν» το κινητό και το laptop της

Την ίδια ώρα ωστόσο το κινητό της τηλέφωνο και το laptop της σύμφωνα με πληροφορίες έδωσαν πληροφορίες στους αξιωματικούς που συνεχίζουν τις έρευνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News τα στοιχεία που κατάφεραν να ανασύρουν από τις ηλεκτρικές συσκευές οι ερευνητές των Εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι η φερόμενη ως δράστις ήθελε να κάνει μάγια στην Ιωάννα.

Όπως φαίνεται από τα μέχρι τώρα στοιχεία, έξι μήνες πριν από την επίθεση, οι αστυνομικοί βρήκαν ότι η 35χρονη αναζητούσε στο διαδίκτυο τρόπου για να κάνει μάγια. Έψαχνε να βρει… «ειδικούς» που θα την εξυπηρετούσαν, ενώ σε έρευνα στο σπίτι της βρήκαν χειρόγραφα που αποδείκνυαν πως η κατηγορούμενη συχνά επισκεπτόταν χαρτορίχτρες για να της πουν πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον 40χρονο, ο οποίος φέρεται να είναι και το μήλον της Έριδος. 

Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί από το κινητό τηλέφωνο και το laptop εκτιμούν ότι θα δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα, όπως ποιος ήταν ο άνθρωπος ή η εταιρεία, από την οποία η φερόμενη ως δράστης προμηθεύτηκε το βιτριόλι και αν είχε συνεργό, ο οποίος πιθανόν να τη βοήθησε ακόμα και εν αγνοία του. 

Παράλληλα η 34χρονη Ιωάννα υποβλήθηκε πριν λίγες μέρες σε ένα ακόμα επίπονο χειρουργείο, το έβδομο κατά σειρά και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά στο να πάρει εξιτήριο. 

Ωστόσο η ψυχολογία της παραμένει κακή, καθώς οι πόνοι παραμένουν αφόρητοι, ενώ η κοπέλα έχει να αντιμετωπίσει την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της, αλλά βασανίζεται και από αναπάντητα ερωτήματα για τα κίνητρα της επίθεσης σε βάρος της. 

Δίπλα της όλο αυτό το διάστημα είναι η οικογένειά της και στενές της φίλες, ενώ παρακολουθείται στενά από ομάδα ειδικών ψυχολόγων. 

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr