search-button
cross-out

Κορυδαλλός: «Με είχε φυλακισμένη, με βίαζε επί πέντε μέρες» καταγγέλλει 35χρονη

Το θύμα του ζητούσε να σταματήσει και αυτός της έλεγε: «Μου αρέσει να με ικετεύεις!» - Το περιστατικό ξεκίνησε από ένα ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και κατέληξε στο «σπίτι του τρόμου» στον Κορυδαλλό
Κορυδαλλός: «Με είχε φυλακισμένη, με βίαζε επί πέντε μέρες» καταγγέλλει 35χρονη

Κατήγγειλε οτι για πέντε ημέρες την είχε «φυλακισμένη» στο σπίτι που μένει με τη μητέρα του στον Κορυδαλλο, τη βίαζε και κάθε φορά που τον εκλιπαρούσε να σταματήσει της έλεγε: «Μου αρέσει να με ικετεύεις!».

Οι αστυνομικοί, μετά απο καταγγελία της γυναίκας, του πέρασαν χειροπέδες για βιασμό και εκείνος απάντησε με μήνυση λέγοντας πως του ζητούσε χρήματα και οταν δεν της τα έδωσε, τον γρονθοκόπησε μπροστά στη μητέρα του, τον αποκάλεσε «καργ@@η» και «τσιγγούνη».

Μια απίστευτη υπόθεση με κεντρικά πρόσωπα μια 35χρονη απο τη Θεσσαλονίκη και εναν 50χρονο απο τον Κορυδαλλό, φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Μετά τη μήνυση του 50χρονου, συνελήφθη και η καταγγέλουσα ομως μετά απο εντολή εισαγγελέα αφέθη ελεύθερη, ενώ ο άνδρας αναμένεται να οδηγηθεί αυριο στον εισαγγελέα.

Σε δύο πράξεις

Όλα ξεκίνησαν στα μέσα Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την καταγγελία της 35χρονης, εκείνες τις ημέρες είχε γνωρίσει τον 50χρονο και είχαν οδηγηθεί σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου -όπως λέει η ίδια- της όρμησε και επιχείρησε να τη βιάσει, όμως εκείνη αντιστάθηκε και ο μεσήλικας από τον Κορυδαλλό, δεν κατάφερε να κάνει πράξη όλα όσα είχε σχεδιάσει.

Για άγνωστο λόγο, η γυναίκα δεν καταγγέλλει το συμβάν στις αρχές, μέχρι που όπως κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού, συναντήθηκαν και πάλι αυτή τη φορά στη συγκεκριμένη περιοχή. Στο σπίτι του στον Κορυδαλλό, όπου όπως ο ίδιος είπε στην Αστυνομία, διαμένει με τη μητέρα του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η 35χρονη, ο 50χρονος την ειχε «φυλακίσει» και από το χρονικό διάστημα της 3ης Νοεμβρίου μέχρι και της 5ης Νοεμβρίου, τη βίαζε, χρησιμοποιώντας προφυλακτικό, κατά φύση, ενώ όταν εκείνη του ζητούσε να σταματήσει αυτός της έλεγε «μου αρέσει να με ικετεύεις!». Όταν η γυναίκα κατάφερε να φύγει και έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία, ο 50χρονος συνελήφθη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

«Ζητούσε χρήματα, με έδειρε και με έβρισε μπροστά στη μητέρα μου»

Η σύλληψη του 50χρονου πραγματοποιήθηκε στις 02:00 της 6ης Νοεμβρίου. Όμως και αυτός έκανε μήνυση εναντίον της 35χρονης, γιατί -όπως είπε στους αστυνομικούς- του ζητούσε χρήματα και όταν δεν της τα έδωσε του επιτέθηκε μπροστά στη μητέρα του, του έριξε μια μπουνιά και τον αποκάλεσε «καργ@@@η» και «τσιγγούνη».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Γιώργο Μαρίνο – Η ιστορία πίσω από τους στίχους της Νίνας Ναχμία
Lifestyle

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Γιώργο Μαρίνο – Η ιστορία πίσω από τους στίχους της Νίνας Ναχμία

Άγιος έρωτας – Ο Μαρκόπουλος συναντά τη μάνα του!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Άγιος έρωτας – Ο Μαρκόπουλος συναντά τη μάνα του!

Βαρύ πένθος στον Πύργο για τον θάνατο του 18χρονου Μάκη
Ελλάδα

Βαρύ πένθος στον Πύργο για τον θάνατο του 18χρονου Μάκη

Θάνατος εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη-Σοκάρει η αναφορά που είχε κάνει: Η μαθήτρια…την ώρα που δίδασκα  με είπε π…, με απείλησε ότι θα με δείρει, με έσπρωξε δυο φορές και…
Videos

Θάνατος εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη-Σοκάρει η αναφορά που είχε κάνει: Η μαθήτρια…την ώρα που δίδασκα με είπε π…, με απείλησε ότι θα με δείρει, με έσπρωξε δυο φορές και…

Το “Moments” κάνει πρεμιέρα με πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το “Moments” κάνει πρεμιέρα με πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη!

Καλαμαριά: Ακατάσχετη αιμορραγία από μαχαιριά στην καρδιά, «έδειξε» η ιατροδικαστική για τον 20χρονο Κλεομένη που δολοφονήθηκε
Ελλάδα

Καλαμαριά: Ακατάσχετη αιμορραγία από μαχαιριά στην καρδιά, «έδειξε» η ιατροδικαστική για τον 20χρονο Κλεομένη που δολοφονήθηκε

Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο:  Είναι ένας χαρακτήρας ισοπεδωτικός. Η ζωή μαζί του είναι το κάτι άλλο…
Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο: Είναι ένας χαρακτήρας ισοπεδωτικός. Η ζωή μαζί του είναι το κάτι άλλο…

«Σήμερα ο κόσμος μας σκοτείνιασε»: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 18χρονου Μάκη που σκοτώθηκε στον Πύργο
Ελλάδα

«Σήμερα ο κόσμος μας σκοτείνιασε»: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 18χρονου Μάκη που σκοτώθηκε στον Πύργο

zinapost.gr