search-button
cross-out

Λευκάδα: «Ο πατέρας πήρε τον 4χρονο με το τρακτέρ για να βγει από το σπίτι – Αντιμετώπιζε προβλήματα οράσεως»

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Καρυά Λευκάδας, μετά την τραγωδία που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, στην Επαρχιακή οδό Σύβρου Καρυάς, όπου ένα αγόρι μόλις 4 ετών, καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε ο πατέρας του.
Λευκάδα: «Ο πατέρας πήρε τον 4χρονο με το τρακτέρ για να βγει από το σπίτι – Αντιμετώπιζε προβλήματα οράσεως»

Όλα έγιναν χθες το βράδυ (07.10.2022), γύρω στις 9, όταν το τρακτέρ του 30χρονου πατέρα, αλβανικής καταγωγής, ανατράπηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 4 ετών γιος του.

Πάνω στο τρακτέρ βρισκόταν επίσης ο 30χρονος που τραυματίστηκε ελαφρά και ο 16χρονος αδερφός της μητέρας του άτυχου αγοριού, ο οποίος υπεβλήθη σε χειρουργείο και είναι καλά στην υγεία του. Στο χωριό της Καρυάς είναι όλοι σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καρυάς, Σπύρος Κατωπόδης, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει ότι «η οικογένεια μένει αρκετά χρόνια στο χωριό. Ο πατέρας ασχολείται με αγροτικά και έχει ένα τρακτέρ. Το πήρε μαζί του το παιδί και έγινε το ατύχημα, καταπλακώθηκε το παιδί και χτύπησε και ο κουνιάδος του. Ο 16χρονος κουνιάδος του δουλεύει μαζί του στα χωράφια. Είναι κάτι πολύ δυσάρεστο αυτό που συνέβη».

Στη συνέχεια, μας μεταφέρει ότι «το παιδάκι είχε κάποια προβλήματα οράσεως από όταν γεννήθηκε και προφανώς το πήρε μαζί του για να βγει λίγο από το σπίτι. Δεν το έπαιρνε συνέχεια μαζί του στις δουλειές, ο άνθρωπος το πρόσεχε το παιδί του, σαν τα μάτια του. Τώρα τι έγινε και συνέβη αυτό το κακό δεν ξέρουμε. Ο 16χρονος έχει κάποια σπασίματα, έκανε χειρουργείο και είναι καλά».

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Λευκάδας.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Αμφιλοχία: Όλα όσα έγιναν πριν ο 54χρονος δολοφονήσει την κουμπάρα του – Η συνομιλία στο κιόσκι και ο πυροβολισμός στο κεφάλι
Ελλάδα

Αμφιλοχία: Όλα όσα έγιναν πριν ο 54χρονος δολοφονήσει την κουμπάρα του – Η συνομιλία στο κιόσκι και ο πυροβολισμός στο κεφάλι

«Γιατί ρε πατέρα;»: Η πιο απρόβλεπτη κωμωδία μυστηρίου, έρχεται! (Photos)
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Γιατί ρε πατέρα;»: Η πιο απρόβλεπτη κωμωδία μυστηρίου, έρχεται! (Photos)

«Δεν ένιωθα επικίνδυνος να οδηγήσω» υποστηρίζει ο οδηγός που προφυλακίστηκε για το δυστύχημα με θύμα τον αντιδήμαρχο Λαμίας
Ελλάδα

«Δεν ένιωθα επικίνδυνος να οδηγήσω» υποστηρίζει ο οδηγός που προφυλακίστηκε για το δυστύχημα με θύμα τον αντιδήμαρχο Λαμίας

Λένα Ζευγαρά:  Μιλάει για πρώτη φορά για το  περιστατικό με το πανό με τη φωτογραφία της στο ΣΕΦ και αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που αντέδρασε
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Λένα Ζευγαρά: Μιλάει για πρώτη φορά για το περιστατικό με το πανό με τη φωτογραφία της στο ΣΕΦ και αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που αντέδρασε

13χρονη κατήγγειλε τον 47χρονο θείο φίλης της για βιασμό-Ξεσπά η σύζυγος του προφυλακισμένου άνδρα:  Είμαστε μαζί 21 χρόνια, δεν υπάρχει περίπτωση να πειράξει παιδιά….
Videos

13χρονη κατήγγειλε τον 47χρονο θείο φίλης της για βιασμό-Ξεσπά η σύζυγος του προφυλακισμένου άνδρα: Είμαστε μαζί 21 χρόνια, δεν υπάρχει περίπτωση να πειράξει παιδιά….

“Magic Box”  – more than a “Kiosk” : Λαμπερές παρουσίες στο Grand Opening της γνωστής αλυσίδας “Magic Box Concept Store” στο εμπορικό κέντρο “River West”!
ΑΓΟΡΕΣ

“Magic Box” – more than a “Kiosk” : Λαμπερές παρουσίες στο Grand Opening της γνωστής αλυσίδας “Magic Box Concept Store” στο εμπορικό κέντρο “River West”!

Αμφιλοχία: Ο 54χρονος εκτέλεσε την κουμπάρα του έξω από το σπίτι της και αυτοκτόνησε
Ελλάδα

Αμφιλοχία: Ο 54χρονος εκτέλεσε την κουμπάρα του έξω από το σπίτι της και αυτοκτόνησε

Άγιος έρωτας – Ο Κυριάκος οδηγείται ξανά στη φυλακή
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Άγιος έρωτας – Ο Κυριάκος οδηγείται ξανά στη φυλακή

zinapost.gr