search-button
cross-out

14χρονη μαθήτρια κατήγγειλε τον πατέρα της ότι τη χτύπησε με ξύλινη κουτάλα

Η 14χρονη ζήτησε κρυφά βοήθεια μέσα στη νύχτα
14χρονη μαθήτρια κατήγγειλε τον πατέρα της ότι τη χτύπησε με ξύλινη κουτάλα

Μαθήτρια στο Ηράκλειο «έστειλε» στο Αυτόφωρο τον πατέρα της αφού κατήγγειλε ότι την χτύπησε στο κεφάλι και στα πόδια με ξύλινη κουτάλα επειδή άργησε να επιστρέψει από το σχολείο.
Η 14χρονη έφυγε κρυφά μέσα στη νύχτα και αφού περπάτησε για περίπου 45 λεπτά, κατέφυγε στο σπίτι φίλης της όπου οι γονείς της έκριναν επιβεβλημένο να ενημερώσουν το Χαμόγελο του Παιδιού και το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο 52χρονος, όπως αναφέρει η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμου ατόμου και της απειλής σε βάρος ανήλικου. Η υπόθεση αναβλήθηκε, ωστόσο στον πατέρα τέθηκε ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει την κόρη του στον χώρο όπου διαμένει.

Η 14χρονη στην κατάθεσή της υποστηρίζει ότι φοβήθηκε πολύ από την επιθετικότητα του πατέρα της. Περιγράφει ότι με την ξύλινη κουτάλα την χτύπησε στα πόδια και δύο φορές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να προκληθούν δύο ευμεγέθη καρούμπαλα.
Το κορίτσι είχε ξεκινήσει για το σχολείο νωρίς το πρωί.

Όταν σχόλασε αντί να πάρει το λεωφορείο και να επιστρέψει στο σπίτι, πήγε με μία φίλη της βόλτα στην πλατεία Ελευθερίας. Τελικά γύρισε στο σπίτι λίγο πριν τις 8 το βραδάκι οπότε και οι γονείς της έδειξαν την ενόχληση τους για την καθυστέρηση.

Ο πατέρας όμως, όπως περιγράφεται, δεν συγκρατήθηκε και με την ξύλινη κουτάλα χτύπησε την ανήλικη. Όταν οι γονείς ανέβηκαν στον όροφο όπου διαμένουν, η 14χρονη έφυγε από το σπίτι και μέσα στη νύχτα περπάτησε για περίπου 45 λεπτά, περίπου τρία χιλιόμετρα, μέχρι να φθάσει στο σπίτι της φίλης της.

Όπως καταθέτει, τόσο το λαπ-τοπ όσο και το κινητό, τα είχαν πάρει οι γονείς της.

ΠΑΤΡΙΣ

cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr