search-button
cross-out

20 πλέον οι μηνύσεις εις βάρος του γυναικολόγου μαιευτήρα!! Mακρύς ο δρόμος της δικαστικής έρευνας

Για την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 έχει κληθεί εκ νέου ενώπιον του Πταισματοδίκη Ρόδου για να παραλάβει αντίγραφα νέων μηνύσεων εις βάρος του αλλά και στοιχεία από δύο δικογραφίες που περιλαμβάνουν 17 μηνύσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί, ο καταγγελλόμενος για σεξουαλικά εγκλήματα μαιευτήρας – γυναικολόγος.
20 πλέον οι μηνύσεις εις βάρος του γυναικολόγου μαιευτήρα!! Mακρύς ο δρόμος της δικαστικής έρευνας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο αριθμός των μηνύσεων που έχει να αντιμετωπίσει και να αντικρούσει ο καταγγελλόμενος ιατρός ανέρχονται συνολικά σε 20 και έχουν σχηματιστεί τρεις δικογραφίες, που όμως σύντομα θα συνενωθούν σε μια.

Πιο συγκεκριμένα η μια δικογραφία περιλαμβάνει 12 μηνύσεις, η δεύτερη 5 και η τρίτη 3 εκ των οποίων η μια έχει υποβληθεί από το εξωτερικό και από γυναίκα που δεν εκπροσωπείται ακόμη από δικηγόρο, μέσω της διαδικασίας δικαστικής συνδρομής.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης του καταγγελλόμενου δικηγόροι κ.κ. Μανώλης Κουτσούκος και Κώστας Αβδελής έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν θα απαντήσουν με έγγραφες εξηγήσεις στις μηνύσεις για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και εξύβρισης, πριν τους παραδοθούν πλήρεις με καταθέσεις οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί αλλά και στοιχεία που αιτήθηκαν από το νοσοκομείο της Ρόδου.
Οπως τονίζουν πρόκειται για δικονομικό τους δικαίωμα που δεν επιτρέπεται να απεμπολήσουν.
Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση είναι εξαιρετικά δυσάρεστη καθώς ο αριθμός των μηνυτών είναι ασύλληπτος με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δικηγόροι κκ Στέλιος Αλεξανδρής, Ευαγγελία Αρνιθενού και Μύριαμ Τομαρά εξετάζουν αν θα υποβάλουν κι άλλες μηνύσεις στο παρόν στάδιο!
Επιβεβαιώνεται εξάλλου δημοσίευμα της «δημοκρατικής» που θέλει τον δρόμο για την αξιολόγηση συνολικά της υποθέσεως να είναι μακρύς παρότι η παραγγελία που έχει δοθεί αρμοδίως από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει επείγοντα χαρακτήρα.
Η ποινική αξιολόγηση και ο χαρακτηρισμός των πράξεων για τις οποίες έχει καταμηνυθεί ο ιατρός δεν είναι εύκολη υπόθεση, ενώ δεν θα πρέπει να αναμένεται ταχεία ολοκλήρωση της έρευνας λόγω αφενός του όγκου της και αφετέρου διότι θα απαιτηθούν σε κάθε περίπτωση και πραγματογνωμοσύνες όσο και καταθέσεις από ιατρούς.
Οι δικηγόροι του γυναικολόγου σε δηλώσεις τους τονίζουν ότι ο εντολέας τους βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και έχει ενημερωθεί από τα ΜΜΕ, ενώ δεν γνωρίζει ποιες είναι οι γυναίκες που τον καταμήνυσαν.

Πηγή: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr