Χωμενίδης για οκλαδόν Βαρουφάκη: Ελπίζω η αυτοπεποίθησή του να μην τον εγκαταλείψει όταν βρεθεί στο εδώλιο δικαστηρίου

Το αντισυμβατικό οκλαδόν του Γιάνη Βαρουφάκη στην ελληνική βουλή σχολίασε μέσω ενός μηνύματός του στο Facebook ο συγγραφέας, Χρήστος Χωμενίδης, o οποίος φρόντισε με… τρόπο να ρίξει το δηλητήριό του για τη στάση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών.  Εγραψε λοιπόν ο γνωστός συγγραφέας: «Aντίθετα με πολλούς φίλους μου, εγώ κάθε άλλο παρά δυσαρεστήθηκα από την οκλαδόν […]

Το αντισυμβατικό οκλαδόν του Γιάνη Βαρουφάκη στην ελληνική βουλή σχολίασε μέσω ενός μηνύματός του στο Facebook ο συγγραφέας, Χρήστος Χωμενίδης, o οποίος φρόντισε με… τρόπο να ρίξει το δηλητήριό του για τη στάση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών. 

Εγραψε λοιπόν ο γνωστός συγγραφέας: «Aντίθετα με πολλούς φίλους μου, εγώ κάθε άλλο παρά δυσαρεστήθηκα από την οκλαδόν στάση του Γιάνη Βαρουφάκη στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του Σύριζα. Με τη γλώσσα του σώματος έδειξε πως είναι άνθρωπος με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ανεμελιά. Ελπίζω μόνο πως η αυτοπεποίθηση, η αισιοδοξία και η ανεμελιά του δεν θα τον εγκαταλείψουν όταν -ο μη γένοιτω και κούφια η ώρα που το ακούει!- βρεθεί στο εδώλιο κάποιου δικαστηρίου».

Δείτε το σχόλιο: