search-button
cross-out

Παραλήρημα διαγραφέντος Φαήλου κατά Κυριάκου: Ο πρίγκηψ εκτελεί παραγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ

Παραλήρημα διαγραφέντος Φαήλου κατά Κυριάκου: Ο πρίγκηψ εκτελεί παραγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε με νέα ανάρτηση του στο facebook το πρώην πλέον μέλος της πολιτικής επιτροπής Φαήλος Κρανιδιώτης.

Στη μακροσκελή του ανάρτηση, ο κ.Κρανιδιώτης αποδίδει την απόφαση του κ.Μητσοτάκη σε πίεση του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποιο επίσης επιτίθεται με σκληρές εκφράσεις, ενώ τα βάζει επίσης με τη ΧΑ και τους πρόσφυγες, καταλήγοντας στην ανάγκη δημιουργίας νέου δεξιού κομματος.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο λόχος προπαγάνδας του έτσι την θέλουν την Δεξιά” υποστηρίζει ο Κρανιδιώτης, κάνοντας λόγο για ενοχικά σύνδρομα και μπλε Ποτάμι. Χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις και προσωπικά κατά του κ.Μητσοτάκη, τον οποίο αποκαλεί πρίγκηπα και golden boy με συστατική του μπαμπά και διεκδικεί για εαυτόν το ρόλο του αυθεντικού εκφραστή της γνήσιας δεξιάς.

Ο κ.Κρανιδιώτης ειδικότερα υποστηρίζει ότι: “Ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο λόχος προπαγάνδας του έτσι την θέλουν την Δεξιά. Ή ενοχική, σκυφτή και φοβισμένη, ένα μπλε θολό Ποτάμι ή με ξυρισμένο κεφάλι κι άρβυλα, να νοσταλγεί χούντες και να νομίζει πως θα λύσει το μεταναστευτικό με κλωτσομπουνίδια.”

Υποστηρίζει επίσης ότι ωφελημένη έτσι είναι “η πιο ανίκανη και μηδενιστική αριστερά σε όλη την Ευρώπη”, διότι οι μεν πρώτοι είναι είναι ακίνδυνοι οι δε δεύτεροι διότι ο εναγκαλισμός τους με τον ολοκληρωτισμό και τον πρωτόγονο κεντροευρωπαϊκό φυλετισμό τους έχει μονίμως κλεισμένο ραντεβού με το περιθώριο.

Κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι “μαζί με την ομοχειρία των ψευτοφιλελεύθερων απάτριδων, όταν κάποιος από τον κορμό της Κεντροδεξιάς αρθρώσει αυστηρό πατριωτικό λόγο κι αμφισβητήσει το σκουπιδαριό που σέρνουν χρόνια τώρα στην δημόσια ζωή ως «καθώς πρέπει», προσπαθούν να του πετάξουν την λάσπη του «φασίστα», «ακροδεξιού» κλπ.”

Υποστηρίζει επίσης ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί το άλλο άκρο, του ψευτοπροοδευτικού φασισμού” και διαμαρτύρεται ότι: “Έχουν αντζέντα και την υλοποιούν αλλά προς Θεού, η ηγεσία της ΝΔ είναι με το σεις και με το σας.”

Σύμφωνα με τον κ.Κρανιδιώτη, η ανακοίνωση της ΝΔ για την υπόθεση Μουζάλα την οποία χαρακτηρίζει “εμβληματικό εθνικό ζήτημα” ήταν πολύ… ευγενική. “Έλειπε μόνο το «συγγνώμη για την ενόχληση» στην αρχή ή στο τέλος. Πριν το τσάι και τα κουλουράκια”, σχολιάζει.

Καταγγέλλει ότι “η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ προδίδει τα συμφέροντα της χώρας και δεν υπάρχουν πολλές λέξεις για την προδοσία”, θέλοντας έτσι να υποστηρίξει την αρχική ανάρτηση του, που οδήγησε και στη διαγραφη του και που αναφερόταν σε Γουδι και κυπαρίσσια.

Ταυτόχρονα κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι πλημμύρισε τη χώρα “με πρόσφυγες και λαθρομετανάστες”, τους οποιους χαρακτηρίζει δύστυχους αλλά ύποπτους για “μελλοντικές εξεγέρσεις”, υποστηρίζοντας ότι καμία δυτική χώρα δεν τους αφομοίωσε λόγω του Ισλαμ.

“Το σαβουάρ βιβρ σας, πρίγκιψ, δεν χωράει την αναφορά στο Γουδί, αλλά καταπίνει αμάσητη την τουρκική ιταμότητα και τον γενιτσαρισμό των κυβερνώντων;” αναρωτιέται ο κ.Κρανιδιώτης, υποστηρίζοντας ότι: “Στην μακρινή χώρα της κοινής λογικής όλα αυτά είναι καθαρή προδοσία, έχουν ονόματα, υπόλογους, δεν είναι «λάθη» κι «αστοχίες», τα τιμωρούν αυστηρά οι νόμοι μας μέσα από τακτικά δικαστήρια κι αν οδηγήσουν σε καταστροφή, μέσα και από έκτακτα” και πως οι εξελίξεις “θα ξεπεράσουν και την σημερινή ηγεσία της ΝΔ, που νομίζει, πως με ρετάλια του Σταύρου και ανακύκλωση σημιτανθρώπων, θα φτιάξει «κεντρώο» κόμμα και κάνοντας την πάπια ή ψιθυρίζοντας την κριτική, θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ.”

Υποστηρίζει επίσης ότι ποτέ η ηγεσία της ΝΔ δεν βρισκόταν σε μεγαλύτερη αναντιστοιχία με την βάση και πως: “Η σημερινή ηγεσία, ως μπλε Ποτάμι, ξαναπιάνει την πεσμένη βρώμικη σκυτάλη της ενοχικής δεξιάς, εκτελεί παραγγελιές της Γεροβασίλη, γιατί θίχτηκαν οι καλοί τρόποι του Κυριάκου. Η Ιστορία προχωράει τόσο γρήγορα, που θα μετρήσει ανελέητα και τα golden boys με συστατική του μπαμπά τους.”

Ο κ.Κρανιδιώτης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι: “Ποτέ δεν υπήρχε μεγαλύτερη ανάγκη για ένα αληθινά συντηρητικό κόμμα, μια εθνική φιλελεύθερη δεξιά, που θα μπορεί να εκφράσει, όχι μόνο τον αληθινό κόσμο των εθνικών αστικών αξιών αλλά και τις στρατιές των προλεταριοποιημένων πολιτών. Διότι απλούστατα τα νούμερα δεν βγαίνουν, ακόμη κι αν αθροίσεις όλους τους εναπομείναντες ανακυκλωμένους πασόκους, τα φευγάτα παραποτάμια μπακακάκια του Σταύρου κι όσους είναι ή νομίζουν πως είναι αστοί”.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr