Παραμυθένιο παιδικό πάρτι!

Οι φίλοι του fresh θα έχετε ήδη εντοπίσει σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας το καλαίσθητο περιοδικό Paper που επιμελείται αισθητικά η ομάδα του fashion workshop της Βίκυς Καγιά, σύζυγος του ιδιοκτήτη του fresh, Ηλία Κρασσά. Πριν από λίγες μέρες έγινε σε κτήμα της Βαρυμπόμπης μια παραμυθένια, κυριολεκτικά, φωτογράφιση με θέμα “Alice in Wonderland”. Στις φωτογραφίες […]

Οι φίλοι του fresh θα έχετε ήδη εντοπίσει σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας το καλαίσθητο περιοδικό Paper που επιμελείται αισθητικά η ομάδα του fashion workshop της Βίκυς Καγιά, σύζυγος του ιδιοκτήτη του fresh, Ηλία Κρασσά. Πριν από λίγες μέρες έγινε σε κτήμα της Βαρυμπόμπης μια παραμυθένια, κυριολεκτικά, φωτογράφιση με θέμα “Alice in Wonderland”.

Στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, έχει στηθεί ένα αξιοθαύμαστο παιδικό candy bar για πάρτυ, βάφτιση ή οποιοδήποτε event με έμπνευση την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. 

Τσάι, λεμονάδες, μπισκότα εμπνευσμένα από τους ήρωες του κλασσικού παιδικού βιβλίου. Πολύχρωμα cupcakes, τάρτες με σαντιγί, μακαρόν και πολλά λουλούδια… μια χαρούμενη και συνάμα λαχταριστή εικόνα με παστέλ φίλτρα που μας μεταφέρει στην ηλικία των αθώων ονείρων και του ξέφρενου παιχνιδιού!