search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Υπάρχει “Πρωινό” χωρίς τον Λιάγκα;

Niko-Polis Blog: Υπάρχει “Πρωινό” χωρίς τον Λιάγκα;

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:

H σχέση μας με τον Γιώργο Λιάγκα είναι τύπου “love to hate”. “όσο με πληγώνεις, τόσο με πωρώνεις” κ.ο.κ. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε έρθει σε μικρή ή μεγάλη αντιπαράθεση για επαγγελματικούς λόγους και στο τέλος να τα ξαναβρούμε, αλλά το πρωί δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον δω έστω και λίγο ακόμα και αν ξέρω ότι θα πει κάτι που θα με εκνευρίσει ως τηλεθεατή ή ως διευθυντή περιοδικού. 

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεχώρισε από νωρίς γιατί είναι μια μοναδική περίπτωση “τηλε-ανθρώπου”, όπως είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ή ο Αντώνης Κανάκης. Με τον Γρηγόρη, ας πούμε, δεν θα με ενδιέφερε να κάνω παρέα μαζί του- ούτε εκείνος με μένα, φαντάζομαι.  Τον παραδέχομαι όμως σε επαγγελματικό επίπεδο και έχω μάθει ότι είναι και καλός μπαμπάς, στοιχείο που το δίνω υπέρ του αφού τον κάνει πιο “ανθρώπινο”.  Με τον Λιάγκα όμως, όταν τον συναντήσω έξω, θέλω να κάτσω δίπλα του γιατί ο άνθρωπος αυτός στην καθημερινότητά του είναι δέκα φορές πιο ευχάριστος από αυτό που βλέπεις στην τηλεόραση. Έτσι κι αλλιώς δουλειά του δεν είναι να τον λατρεύει ο κόσμος, αυτός είναι ρόλος που έχει ανατεθεί με επιτυχία στη Φαίη Σκορδά- παραδέχομαι πάντως τα ζευγάρια που μπορούν να είναι μαζί και στη δουλειά και στο σπίτι, όσοι το έχουν ζήσει, γνωρίζουν ότι δεν είναι καθόλου εύκολο. Επίσης ο Λιάγκας είναι μαχητής. Είχε την τύχη να τον στηρίξει το Mega την πρώτη χρονιά του που ήταν πιο κάτω από το δίδυμο Καραμέρου- Χαριτάτου, και την επόμενη σεζόν πήρε την εκδίκησή του κερδίζοντάς τους με ευκολία. Η κίνηση- ματ του Γιάννη Λάτσιου να τους “κλέψει” μέσα σε μία νύχτα (ακόμα θυμάμαι στο πρώτο πάρτι του ΟΚ! τον Ιούνιο του 2013 που είχε έρθει μαζί με τον Ουγγαρέζο. Τότε κανείς δεν ήξερε αυτό που θα επακολουθούσε, ούτε καν ο Δημήτρης που επέλεξε τότε να μην ακολουθήσει τον φίλο του με αποτέλεσμα  η σχέση τους να παγώσει για αρκετό καιρό).

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν κυκλοφορεί μία πληροφορία- δεν τη λες και αποκύημα τρελής φαντασίας- που θέλει τον Γιώργο Λιάγκα να ζητάει να αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη με το κεφάλι ψηλά. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο- εξάλλου και ο ίδιος το είχε πει δημόσια στο παρελθόν μέσα από την εκπομπή του- φέτος όμως φαίνεται ότι ο Γιώργος πιέστηκε πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά. Μπορεί να διατηρήσει το “Πρωινό” πρωτιά χωρίς εκείνον; Αυτό είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά κανένας, ούτε το ίδιο του το κανάλι, που φυσικά επιθυμεί να μην αλλάξουν οι όροι της συνεργασίας τους. 

Οι επόμενες μέρες φαίνεται πως θα είναι καθοριστικές αν και όλοι αισιοδοξούν ότι ο Γιώργος θα υποχωρήσει, γι’ αυτό κιόλας δεν θέλουν καν να συζητούν τα εναλλακτικά σενάρια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την επόμενη σεζόν ο ανταγωνισμός θα είναι πιο δύσκολος, αφού τόσο το Star όσο και το Epsilon προτίθενται να διεκδικήσουν μεγαλύτερα μερίδια του νεανικού, κυρίως, κοινού στη συγκεκριμένη ζώνη. 

 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr