Έγκλημα πάθους η δολοφονία του Κρητικού στη Γερμανία – Σοκάρει η ομολογία του δράστη (Video)

Έγκλημα πάθους αποδεικνύεται πως ήταν τελικά, η δολοφονία του 32χρονου κρητικού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε από οδηγό νταλίκας, στα σύνορα Γερμανίας-Αυστρίας. Ένας 28χρονος Έλληνας και η Γερμανίδα σύζυγος του θύματος, σχεδίασαν την δολοφονία με σκοπό να τον βγάλουν από την μέση και να ζήσουν μαζί. Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, που ήταν φίλος αλλά […]

Έγκλημα πάθους αποδεικνύεται πως ήταν τελικά, η δολοφονία του 32χρονου κρητικού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε από οδηγό νταλίκας, στα σύνορα Γερμανίας-Αυστρίας. Ένας 28χρονος Έλληνας και η Γερμανίδα σύζυγος του θύματος, σχεδίασαν την δολοφονία με σκοπό να τον βγάλουν από την μέση και να ζήσουν μαζί.

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, που ήταν φίλος αλλά και εραστής της γυναίκας του θύματος είπε στην κατάθεση του : «Εκείνη μου ζήτησε να τον σκοτώσω. Μου είπε αν με αγαπάς, θα το κάνεις. Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι τη χτυπούσε και τη βασάνιζε και εκείνη και το παιδί. Έριξα δέκα σφαίρες γιατί δέκα ήταν τα περιστατικά που μου περιέγραψε. Άδειασα τις εννέα που έπαιρνε το πιστόλι και ξαναγέμισα με μια που είχα στη τσέπη μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: