Δίκη Γιακουμάκη: Ένοχος ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής – Τι δηλώνει ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας (Video)

Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων έβγαλε την Τετάρτη, απόφαση για την πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Το δικαστήριο έκρινε  ένοχο τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση. Στον πρώην διευθυντή της σχολής επιβλήθηκε η ποινή της διετούς φυλάκισης με τριετή αναστολή, ενώ η υπεύθυνη της εστίας κρίθηκε αθώα και ο Χρήστος […]

Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων έβγαλε την Τετάρτη, απόφαση για την πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Το δικαστήριο έκρινε  ένοχο τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.

Στον πρώην διευθυντή της σχολής επιβλήθηκε η ποινή της διετούς φυλάκισης με τριετή αναστολή, ενώ η υπεύθυνη της εστίας κρίθηκε αθώα και ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης κρίθηκε αθώος στην κατηγορία για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος.

Ο δικηγόρος του πρώην διευθυντή της σχολής, Αλέξης Κούγιας μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την απόφαση του δικαστηρίου. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του STAR!