search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Με το δεξί το νέο έτος!

Niko-Polis Blog: Με το δεξί το νέο έτος!

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Και ενώ η Ελένη Μενεγάκη μαυρίζει στα εξωτικά νησιά, χωρίς να έχει γράψει- για πρώτη φορά στην τηλεοπτική της πορεία- εκπομπές και χωρίς τους παπαράτσι να είναι πάνω από το κεφάλι της, εμείς εδώ περνάμε και μόνοι μας καλά! 

Χτες λοιπόν, Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκαν καλεσμένες χωρίς να το γνωρίζουν στο ίδιο τραπέζι στο κατάμεστο “Κέντρο Αθηνών”. Αν και αντίπαλες, πλέον, τηλεοπτικά, αμηχανία δεν υπήρξε, αντίθετα και δίπλα δίπλα κάθισαν και χόρεψαν μαζί με τα hits του Σάκη Ρουβά. Εκεί ήταν και η κόρη της Πάολας, που έχει μεγαλώσει πλέον, φοράει κόκκινο κραγιόν και χορεύει όπως η μαμά της- δεν έχει όμως τη φωνή της, όπως εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια! Η Ναταλία αποχώρησε πρώτη, αφού επισκέφτηκε τους δυο τραγουδιστές στα καμαρίνια τους.

Στο ίδιο μαγαζί διασκέδαζε και η Χριστίνα Παππά με τον γιο της Δημήτρη, ο οποίος έχει μεν αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τη Ζοζεφίν, αλλά δεν υπάρχει επίσημη επανασύνδεση όπως γράφτηκε

Η, δε, Ζοζεφίν μάλλον δεν χάρηκε που είδε τον πρώην της, Βασίλη Μιχαήλ, να διασκεδάζει στο club όπου εμφανίζεται με γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια, την οποία φρόντισε- όχι πολύ κομψά είναι η αλήθεια- να ειρωνευτεί στα Instagram Stories της. 

Ποια παρουσιάστρια δέχεται τόσο έντονη παρενόχληση από τον πρώην της, ο οποίος της χτυπάει το κουδούνι τα ξημερώματα και τη βομβαρδίζει με κλήσεις και μηνύματα, με αποτέλεσμα εκείνη να σκέφτεται πλέον σοβαρά να κινηθεί νομικά εναντίον του;

Μη χάσετε τη Μαρινέλλα με τον Τάκη Ζαχαράτο στο Πάνθεον. Είχαμε τη χαρά να αλλάξουμε χρόνο μαζί τους στο “Παλλάς”. Στην πρώτη σειρά η κόρη της πρώτης, Τζωρζίνα Σερπιέρη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της σε όλη τη διάρκεια της παράστασης- και ενώ εκείνη έκλαιγε από συγκίνηση, εμείς κλαίγαμε από τα γέλια με τον Τάκη Ζαχαράτο να σατιρίζει εκτός ορίων τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Σάκη Ρουβά!

Τι ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης με τον Τρύφωνα Σαμαρά; Οι δυο κολλητοί φίλοι, που ταξίδεψαν την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς από την Κωνσταντινούπολη στη Βαρκελώνη, μιλάνε μαζί και για δουλειές και μάλιστα τηλεοπτικές.

Πολλά ερωτευμένα ζευγάρια υποδέχτηκαν τον νέο χρόνο στο City Link στη στοά Σπυρομήλιου, που είχε οργανωθεί ένα μεγάλο πάρτι που κράτησε μέχρι το πρωί. Ανάμεσά τους, ο Άλκης Κούρκουλος με την Ευγενία Δημητροπούλου, η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά, η Χριστίνα Πολίτη με τον Κώστα Σπυρόπουλο και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου. 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr