search-button
cross-out

Αποκάλυψη-σοκ στην υπόθεση της δολοφονίας του 6χρονου στην Κομοτηνή- «Ήταν οργανωμένο έγκλημα» λέει ο Ιατροδικαστής (Video)

Αποκάλυψη-σοκ στην υπόθεση της δολοφονίας του 6χρονου στην Κομοτηνή- «Ήταν οργανωμένο έγκλημα» λέει ο Ιατροδικαστής (Video)

Εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση της δολοφονίας του 6χρονου αγοριού στην Κομοτηνή από 17χρονο, αφού βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Στον οργανισμό του άτυχου κωφάλαλου βρέθηκε εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη να αποκαλύπτει, στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, πως στα 36 χρόνια που εργάζεται δεν έχει ξανασυναντήσει παρόμοια ποσοστά αλκοόλ σε οργανισμό παιδιού, ενώ ανέφερε πως τα ευρήματα τον οδηγούν στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για οργανωμένο έγκλημα.

«Αυτό σημαίνει βαριά δηλητηρίαση με αλκοόλ… Αυτό το παιδάκι δεν μπορούσε να αντιδράσει σχεδόν καθόλου στον δράστη, σαν να ήταν παράλυτο…» τόνισε, επίσης.

Παράλληλα, η οικογένεια του άτυχου αγοριού, μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο και την κάμερα της εκπομπής του Star, ζήτησε για ακόμα μία φορά την παραδειγματική τιμωρία του 17χρονου δράστη.

Δείτε τα βίντεο…

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr