Η “προφητική” ανάρτηση του 18χρονου οδηγού που σκότωσε την 13χρονη και το παιχνίδι της μοίρας- Στα γενέθλια της αδελφούλας της “έφυγε” η άτυχη Κατερίνα (Video)

Ένα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια της άτυχης Κατερίνας, η οποία έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη Παρασκευή, χτυπημένη από ένα 18χρονο οδηγό, ο οποίος μάλιστα δεν είχε και δίπλωμα. Την ημέρα εκείνη είχε τα γενέθλιά της η 6χρονη αδελφούλα της και το 13χρονο κορίτσι επέστρεφε στο σπίτι για το πάρτι της μικρής. […]

Ένα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια της άτυχης Κατερίνας, η οποία έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη Παρασκευή, χτυπημένη από ένα 18χρονο οδηγό, ο οποίος μάλιστα δεν είχε και δίπλωμα.

Την ημέρα εκείνη είχε τα γενέθλιά της η 6χρονη αδελφούλα της και το 13χρονο κορίτσι επέστρεφε στο σπίτι για το πάρτι της μικρής. Μάλιστα, οι γονείς δεν έχουν καταφέρει να πούν ακόμα στην μικρή τους κόρη, Κωνσταντίνα, πως η αδελφή της έφυγε από τη ζωή και για το λόγο αυτό έκαναν κανονικά το πάρτι των γενεθλίων της, με μερικές μέρες διαφορά, λέγοντάς της πως η Κατερίνα πήγε στην κατασκήνωση.

Παράλληλα, μία ακόμη τραγική ειρωνία ήταν το γεγονός ότι λίγο καιρό πριν το δυστύχημα ο 18χρονος είχε ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το αυτοκίνητό του με το σχόλιο “Κυκλοφορώ και οπλοφορώ”.

Δείτε τα βίντεο…