search-button
cross-out

Niko- Polis Blog: Τα νούμερα λένε πάντα (;) την αλήθεια

Niko- Polis Blog: Τα νούμερα λένε πάντα (;) την αλήθεια

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Μπορεί το χτεσινό επεισόδιο του Star Academy να έκανε μόλις 1,9% στο νεανικό κοινό,  στις γυναίκες, όμως, ηλικίας 15-24 τα πήγε λίγο καλύτερα με μέσο όρο 5,9%. Λίγο καλύτερα πήγε η πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου και του Θέμη Μάλλη στην απογευματινή εκπομπή Star Academy Magazine με 2,8% στο κοινό 15-44.

Σκέψεις γίνονται να επιστρέψει τηλεοπτικά ο Γιώργος Λιάγκας στα δημοσιογραφικά μονοπάτια που τον οδηγούν σε πιο υψηλές τηλεθεάσεις. Η αλήθεια είναι πως είναι από τους ανθρώπους που η άποψή του ενδιαφέρει ακόμα και αν διαφωνείς μαζί του.

Οι επαναλήψεις αντέχουν ακόμα! Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” στον ΑΝΤ1 προσέλκυσε το 23,1% του νεανικού κοινού, ενώ το “Ευτυχισμένοι Μαζί” του Mega σημειώνει ακόμα πρωτιές στη ζώνη του με 33% στο group 15-44!

Ποια κατηγορία κοινού δείχνει το μικρότερο ενδιαφέρον για το Survivor και ποια το μεγαλύτερο; Μόλις (!) 27,7% έκανε στις γυναίκες άνω των 55, ενώ το πιο πιστό κοινό του είναι τα παιδιά με 65,8% μέσο όρο.

Μπορεί ο Άκης Πετρετζίκης να ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στον Alpha, αλλά οι επαναλήψεις των συνταγών του στο Mega δεν αφήνουν ασυγκίνητο το 20,6% του νεανικού κοινού.

Η εκπομπή της Μενεγάκη έχει δείξει σημάδια αφύπνισης -το ίδιο και η λαμπερή παρουσιάστρια- και το κοινό που είχε χάσει, αρχίζει σιγά σιγά να την ξαναβλέπει. Το πιο εντυπωσιακό πάντως είναι ότι στο κοινό 15-24, τα αγόρια την προτιμούν από τα κορίτσια (18% έναντι 12%) ενώ στο 25-44 τα ποσοστά αντιστρέφονται (9,8% έναντι 20,3%).

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr