Μια βόλτα με τα άλογα στοίχισε τη ζωή σε έναν 26χρονο- Δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια; Η εξομολόγηση των γονιών του (Video)

Μία συνηθισμένη βόλτα με τα άλογα στοίχισε τη ζωή στον Θανάση Βάθη από την Αμάρυνθο Ευβοίας. Ο 26χρονος άντρας έχασε τη ζωή του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τους γονείς του να επιμένουν πως δεν πρόκειται για δυστύχημα, αλλά για εγκληματική ενέργεια. Η μητέρα του νεαρού τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, πως ο […]

Μία συνηθισμένη βόλτα με τα άλογα στοίχισε τη ζωή στον Θανάση Βάθη από την Αμάρυνθο Ευβοίας.

Ο 26χρονος άντρας έχασε τη ζωή του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τους γονείς του να επιμένουν πως δεν πρόκειται για δυστύχημα, αλλά για εγκληματική ενέργεια.

Η μητέρα του νεαρού τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, πως ο γιος της αποκλείεται να έπεσε από το άλογο και πιστεύει πως ο θάνατος του παιδιού της σχετίζεται με τη σχέση που είχε και με την οποία είχε έναν έντονο καβγά μερικές μέρες πριν.

«Από αυτή την ημέρα καταστράφηκε η ζωή μου… Δεν υπάρχει αμφιβόλια ότι πρόκειται για δολοφονία» ανέφερε με τη σειρά του ο πατέρας του, ενώ τόνισε ότι έχει και ντοκουμέντα, τα οποία θα παρουσιάσει στο δικαστήριο.

Δείτε τα βίντεο…