«Ας είναι καλά η κοπέλα αλλά τι έχει να περάσει… Είναι μια ανήκεστος βλάβη, δεν θα επανέλθει ποτέ σε φυσιολογικές συνθήκες». Ποιος το δήλωσε για την αρχιλοχία Πλεξίδα; (Video)

Στο χθεσινό τραγικό δυστύχημα, με το ελικόπτερο τύπου Χιούι, αναφέρθηκαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο Κρικόρ Τσακιτζιάν, ο οποίος είχε βρεθεί σε παρόμοιο ατύχημα με ελικόπτερο και επιβίωσε είπε για την αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα, η οποία επέζησε της τραγωδίας, «Είπα ότι αυτή η κοπέλα, ας είναι γερή, αλλά τι έχει […]

Στο χθεσινό τραγικό δυστύχημα, με το ελικόπτερο τύπου Χιούι, αναφέρθηκαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο Κρικόρ Τσακιτζιάν, ο οποίος είχε βρεθεί σε παρόμοιο ατύχημα με ελικόπτερο και επιβίωσε είπε για την αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα, η οποία επέζησε της τραγωδίας, «Είπα ότι αυτή η κοπέλα, ας είναι γερή, αλλά τι έχει να περάσει από δω και πέρα… Πόσο θα διαταραχθεί ο ψυχικός της κόσμος και θα είναι μια ανήκεστος βλάβη, δεν θα επανέλθει ποτέ σε φυσιολογικές συνθήκες…».

Δείτε το απόσπασμα…