search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Συναντήσεις, εκπλήξεις και αρκετό παρασκήνιο!

Niko-Polis Blog: Συναντήσεις, εκπλήξεις και αρκετό παρασκήνιο!

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Πιθανότατα θα έχετε ακούσει για το νέο αγαπημένο στέκι των διασήμων και κοσμικών που ακούει στο περίεργο όνομα Zurbaran και βρίσκεται στο πρώην Starbucks της Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι. Εκεί δειπνούσε χτες με την παρέα της η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ λίγα μέτρα παρέα μια άλλη παρέα, ανάμεσά τους η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χρήστος Φερεντίνος, έπιναν το ποτό τους στο μπαρ.

Γεγονός είναι το νέο τηλεοπτικό βήμα της Ζέτας Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1, αφού, όπως μαθαίνουμε, η ίδια ήθελε πολύ να παρουσιάσει το Ρουκ Ζουκ που ήταν αγαπημένο της τηλεπαιχνίδι. Τη Δευτέρα θα αποφασιστεί αν η πρεμιέρα θα γίνει αυτή ή την επόμενη σεζόν ενώ δεν είναι απίθανο να προβάλλεται απέναντι από το “Παζάρι” της Ντορέττας Παπαδημητρίου, το οποίο έχει ήδη πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.

Ούτε ο ΣΚΑΪ, αλλά ούτε και ο Νίκος Κοκλώνης περίμεναν ότι το Celebrity Travel θα σημείωνε τόσο μεγάλη επιτυχία (ειδική μνεία στη σύγχρονη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Καπετανίδη)- ειδικά στο πολύ νεανικό κοινό. Μετά τη Μόσχα, όπου ο Mr Travel, όπως τον αποκαλούν, φιλοξένησε το ζεύγος Καρύδη- Αθερίδη, αυτές τις μέρες η εκπομπή κάνει γυρίσματα στην Κωνσταντινούπολη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Όπως και το “Κάνε Παζάρι” έτσι και το Celebrity Travel θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Στο Frangelico της Παραλιακής διασκέδαζε χτες η Άντζελα Δημητρίου και η Σάσα Σταμάτη μετά τη συνέντευξη που έκανε στον περιζήτητο εργένη, Χρήστο Χολίδη, για το “Πρωινό”.  Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι ο τελευταίος έκανε στο παρελθόν παρέα με τη Φαίη Σκορδά, όταν και οι δυο τους έκαναν τα πρώτα τους βήματα στη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλη κινητικότητα στο θεατρικό παρασκήνιο αυτή την εποχή. Στο “Αποθήκη”, o Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος θα σκηνοθετήσει τα “7 χρόνια” με τους Αλέξανδρο Λογοθέτη, Ορφέα Αυγουστίδη και Αλεξάνδρα Αϊδίνη. Στην ίδια σκηνή, κάθε Δευτέρα και Τρίτη θα συνεχίζεται το πετυχημένο “Τάβλι”.

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr