search-button
cross-out

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Niko-Polis Blog: Το επόμενο βήμα της Κατερίνας Ζαρίφη

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Niko-Polis Blog: Το επόμενο βήμα της Κατερίνας Ζαρίφη

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Μόλις χτες έγραφε ο συνάδελφος Βασίλης Μπουζιώτης ότι η Ζωή Λάσκαρη θα ανεβάσει του χρόνου μία ολοκαίνουρια, ατιτλοφόρητη ακόμα, κωμωδία σε κείμενο Γιώργου Γιαννακόπουλου και σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου και σήμερα μαθαίνουμε ότι στη σκηνή μαζί της- εκτός απροόπτου- θα βρίσκεται η Κατερίνα Ζαρίφη! Το, πάλαι ποτέ, τηλεοπτικό ήμισυ του Νίκου Μουτσινά, δέχτηκε πρόταση να πλαισιώσει τη διάσημη πρωταγωνίστρια και η αντίδρασή της ήταν θετική. Εξάλλου κανείς δεν ξέρει ακόμα- ούτε καν η ίδια- αν θα συνεχιστεί του χρόνου η συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη (τον τελευταίο καιρό ο ρόλος της στην εκπομπή είναι σαφώς περιορισμένος στο πλαίσιο των αλλαγών που έχει εισηγηθεί η παρουσιάστρια ώστε να τονωθεί η τηλεθέαση), οπότε λογικό είναι να μην απορρίπτει εξαρχής καμία πρόταση, ειδικά όταν αυτή αποτελεί μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόκληση!

 

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr.

 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr