search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Η πρώτη μέρα του Γιάννη Λάτσιου στον ΑΝΤ1

Niko-Polis Blog: Η πρώτη μέρα του Γιάννη Λάτσιου στον ΑΝΤ1

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

“Αναγνωριστική” ήταν η πρώτη μέρα στον ΑΝΤ1 για τον Γιάννη Λάτσιο. Ο νέος ισχυρός άντρας του καναλιού, που επέστρεψε με διευρυμένα καθήκοντα έχοντας πλέον τον έλεγχο όχι μόνο τoυ προγράμματος άλλα και των τμημάτων μάρκετινγκ και επικοινωνίας, εμφανίστηκε χτες στο κεντρικό κτίριο του σταθμού στο Μαρούσι, αλλά όχι στα γραφεία που βρίσκονται στα Σπάτα- εκεί μάλιστα σήμερα γίνεται media event για το “Ρουκ Ζουκ” που έφερε ήδη χαμόγελα στο κανάλι με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασής του. Η επαναπρόσληψη του Γιάννη Λάτσιου, που είχε ήδη επαφές με παρουσιαστές του ΑΝΤ1 πριν αναλάβει επίσημα τα νέα του καθήκοντα, αναμένεται να προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων, αφού ήδη υπάρχουν φήμες για στελέχη που αποχωρούν και άλλα που επιστρέφουν, ενώ νέα projects αναμένεται να προταθούν σε παρουσιαστές που έχουν συμβόλαια σε ισχύ με το κανάλι. Εκτός από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που έχει “αυτοπροταθεί” για να παρουσιάσει τη “Φάρμα”, πληροφορίες λένε ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα αναλάβει τη late night ζώνη του καναλιού μετά τη -φημολογούμενη- αποχώρηση του Θέμου Αναστασιάδη, ενώ κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν τελικά θα συνεχιστεί το  “ΣουΚου” ή αν η Μαρία Μπεκατώρου θα αξιοποιηθεί σε άλλο concept.

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr