Η εξομολόγηση του συζύγου της 50χρονης που έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση για δαχτυλίδι στο στομάχι- «Μετά το χειρουργείο την εγκατέλειψε» καταγγέλει για τον γνωστό γιατρό και πρώην βουλευτή (Video)

Μία 50χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, έχασε τη ζωή της, πριν από 8 χρόνια, μετά από επέμβαση για δαχτυλίδι στο στομάχι, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, ενώ γιατρός της ήταν ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες γιατρούς, πρώην βουλευτής και νυν στέλεχος κόμματος. Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, που έφυγε από τη ζωή μετά από 6 ημέρες, […]

Μία 50χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, έχασε τη ζωή της, πριν από 8 χρόνια, μετά από επέμβαση για δαχτυλίδι στο στομάχι, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, ενώ γιατρός της ήταν ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες γιατρούς, πρώην βουλευτής και νυν στέλεχος κόμματος.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, που έφυγε από τη ζωή μετά από 6 ημέρες, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” για το τραγικό αυτό συμβάν.

Μάλιστα, ο γιατρός καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκισης με αναστολή, ενώ ο σύζυγος της γυναίκας κατηγορεί τον γιατρό πως προτίμησε να ασχοληθεί με την πολιτική του σταδιοδρομία, παρά με την ασθενή του.

Ο σύζυγος της 50χρονης, Αλέξανδρος Φλούδας, μίλησε για τις τραγικές στιγμές που βίωσε η οικογένεια μετά τον θάνατο της συζύγου του, τα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν και τον δικαστικό αγώνα του.

Δείτε το απόσπασμα…