search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Αγωνίες επαγγελματικές και αισθηματικές!

Niko-Polis Blog: Αγωνίες επαγγελματικές και αισθηματικές!

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Φινάλε αυτή την Κυριακή για το ΣουΚού και το “Σπίτι μου Σπιτάκι” μου και όλα παίζουν για την επόμενη σεζόν. Την επόμενη κιόλας μέρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα βρίσκεται ξανά στις εγκαταστάσεις του Alpha προκειμένου να συζητήσει για το μέλλον της στο κανάλι.

Όσο για το δίδυμο Μπεκατώρου- Ουγγαρέζου δεν έχει αποφασιστεί ακόμα κάτι- το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μαρία Μπεκατώρου συνεχίζει και την επόμενη σεζόν, όπως άλλωστε και η Ζέτα Μακρυπούλια που φαίνεται ότι επέστρεψε για τα καλά στην αγκαλιά του ΑΝΤ1 και υπάρχουν πολλές σκέψεις για “διπλή” αξιοποίησή της.

Όσο για τη Ναταλία Γερμανού, που είναι η μόνη σίγουρη για την ίδια ζώνη, θα κάνει αλλαγές στην ομάδα της, αλλά και στο περιεχόμενο ώστε το τηλεοπτικό της προϊόν να γίνει πιο ελκυστικό. 

Ο Βο θα είναι ο επόμενος καλεσμένος του Νίκου Κοκλώνη στο Celebrity Travel του ΣΚΑΪ. Τα γυρίσματα θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη.

Και στον Τρύφωνα Σαμαρά λέγεται ότι έγινε πρόταση για το “Survival” του Epsilon TV που θα γυριστεί στην Κουρούτα. 

Οι μεγάλοι έρωτες έχουν και μεγάλες αγωνίες! Αυτό ισχύει για την Ελένη Φουρέιρα που ελπίζει – με μεγάλη ψυχραιμία πάντως!- να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο αγαπημένος της Αλμπέρτο Μποτία, αλλιώς η σχέση τους θα κληθεί να περάσει μια δύσκολη δοκιμασία. 

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr