Ο Εισαγγελέας ανοίγει τον φάκελο της υπόθεσης του θανάτου δύο νέων παιδιών μετά από τροχαίο στη Μαλεσίνα- Οι υποψίες για εγκληματική ενέργεια, οι μαρτυρίες και ο σπαραγμός των συγγενών τους (Video)

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης του θανάτου δύο νέων παιδιών, τον Αύγουστο του 2016, του 19χρονου Κωνσταντίνου Πέππα και του 23χρονου Δημήτρη Καραμέρη, που έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Μαλεσίνα. Η μητέρα και η γιαγιά του Κωνσταντίνου δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, μπροστά στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες […]

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης του θανάτου δύο νέων παιδιών, τον Αύγουστο του 2016, του 19χρονου Κωνσταντίνου Πέππα και του 23χρονου Δημήτρη Καραμέρη, που έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Μαλεσίνα.

Η μητέρα και η γιαγιά του Κωνσταντίνου δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, μπροστά στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, για την απώλεια του αγαπημένου τους παιδιού.

Ο δικηγόρος της μίας εκ των δύο οικογενειών, δε, Στέλιος Σούρλας, τόνισε στην εκπομπή του Star πως υπάρχουν ανεπίσημες μαρτυρίες που μιλούν για εμπλοκή τρίτου οχήματος, αλλά και μαρτυρία που οδηγεί σε εγκληματική ενέργεια.

Δείτε το απόσπασμα…