search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Πάολα εναντίον MAD: Το άγνωστο παρασκήνιο

Niko-Polis Blog: Πάολα εναντίον MAD: Το άγνωστο παρασκήνιο

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Όσοι είχαμε τη χαρά να βρεθούμε φέτος στα μουσικά βραβεία του Mad TV, συζητούσαμε ότι ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Πάολας στη σκηνή μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Βουρλιώτη, αλλά και η στιγμή που παρέλαβε το βραβείο της καλύτερης Ελληνίδας ερμηνεύτριας μαζί με την κόρη της, Παολίνα.

Η Πάολα, επίσης, ήταν και η τραγουδίστρια που έκανε το φινάλε της μεγάλης απονομής. Από όλα αυτά, όμως, οι τηλεθεατές δεν είδαν ούτε ένα στιγμιότυπο, με τον Alpha να δηλώνει πως δεν γνώριζε κάτι αφού παραλαμβάνει μονταρισμένο το υλικό από το MAD. 

Τι είχε συμβεί στο μεταξύ; Η Πάολα, λοιπόν, γνώριζε εξαρχής ότι θα κέρδιζε δύο βραβεία. Το ένα της δόθηκε κανονικά, το δεύτερο όμως, επειδή- όπως λέει το περιβάλλον της- το είχαν υποσχεθεί και σε άλλους καλλιτέχνες… εξαφανίστηκε από τη λίστα την τελευταία στιγμή για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις! Η άλλη πλευρά αρνήθηκε να πάρει επίσημα θέση για το δυσάρεστο αυτό γεγονός,  αν και  πηγή από το κανάλι διαψεύδει ότι υπήρξε ποτέ κάποια συμφωνία με την Πάολα για δύο βραβεία, ενώ το βραβείο MAD Greekz ανακοινώθηκε μόνο στην ιστοσελίδα του καναλιού επειδή η νικήτρια Νατάσα Θεοδωρίδου δεν μπορούσε να παρευρεθεί στο στάδιο εκείνη τη βραδιά.   

Αυτό δημιούργησε μία μεγάλη ένταση στα παρασκήνια με την ομάδα της τραγουδίστριας να απειλεί με αποχώρηση, κάτι που απέτρεψαν οι πιο ψύχραιμοι. Η διοίκηση του καναλιού φαίνεται όμως ότι δυσαρεστήθηκε έντονα με την αντίδραση της Πάολας, θεωρώντας ότι το MAD την είχε στηρίξει πολύ όλα αυτά τα χρόνια και έτσι αποφασίστηκε να “κοπεί” από την τηλεοπτική μετάδοση. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κόντρα ανάμεσα στις δυο πλευρές φαίνεται ότι κορυφώνεται με την Πάολα να θέλει να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στο κανάλι, ώστε να μην ξαναπροβληθούν εκεί τα βιντεοκλίπ της- η άλλη πλευρά δεν γνώριζε μέχρι χτες κάτι γι’ αυτό- αν και έτσι κι άλλιώς είχαν ήδη σταματήσει να προβάλλονται τα τραγούδια της μετά τη μεγάλη ένταση που δημιουργήθηκε στα παρασκήνια. 

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr