search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Τα τελευταία νέα από τα σχήματα του χειμώνα

Niko-Polis Blog:  Τα τελευταία νέα από τα σχήματα του χειμώνα

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Στις 11 Αυγούστου κάνει πρεμιέρα ο Νίκος Βέρτης στο “Όραμα” της Θεσσαλονίκης ενώ στο χειμερινό ΥΤΟΝ θα έχει μαζί του την Demy και τον Κώστα Μαρτάκη- μετά το περσινό show με την πισίνα της σκηνής βάθους 5 μέτρων, όλοι περιμένουν πώς θα ξεπεράσει τον εαυτό του.

Στην Πέτρου Ράλλη, πάλι, ο συνονόματός του Νίκος Οικονομόπουλος θα πλαισιώνεται από τους Onirama στο “Κέντρο Αθηνών”. Όπως και ο Νίκος Βέρτης, έτσι και εκείνος αυτή την εποχή περνάει αρκετό χρόνο στο στούντιο ηχογραφώντας το νέο του cd. 

– Ο Νότης Σφακιανάκης θα είναι φέτος, όπως όλα δείχνουν στο Fever και μάλιστα με συνεργασία- έκπληξη. Το εντυπωσιακό με τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν αλλάζει το -κανονικό, για το εκτόπισμά του- νυχτοκάματό του ούτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω.

-Όσο για τις Μέλιsses που εμφανίζονται την Παρασκευή στο Markiz της Χαλκιδικής, και αυτόν τον χειμώνα θα εμφανίζονται στο Box της οδού Πειραιώς ενώ όλα δείχνουν ότι θα έχουν μαζί τους την Τάμτα, την οποία διεκδίκησαν πολλά σχήματα φέτος. Αυτός θα είναι ένας άκρως δημιουργικός χειμώνας για εκείνη αφού θα πρωταγωνιστεί, ως γνωστόν. και στο θεατρικό μιούζικαλ “Καμπαρέ”. 

-Στο Frangelico της Παραλιακής, τη σκυτάλη από τον Χρήστο Χολίδη θα πάρει, όπως φαίνεται, ο Νίκος Μακρόπουλος με σκοπό να επαναληφθεί η περσινή επιτυχία.

 

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr