search-button
cross-out

Niko-Polis Blog:Το μεγάλο στοίχημα του Γιάννη Λάτσιου και ο προβληματισμός για το “Πρωινό”

Niko-Polis Blog:Το μεγάλο στοίχημα του Γιάννη Λάτσιου και ο προβληματισμός για το “Πρωινό”

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Μέσα σε λίγες εβδομάδες κατάφερε να δείξει πόσο αποφασισμένος είναι να δικαιώσει τον ΑΝΤ1 για την απόφασή του να τον επαναπροσλάβει. Η πρώτη κίνηση- ματ ήταν να πάρει το Nomads μέσα από τα χέρια του Star- να θυμηθούμε εδώ πως πέρσι, τέτοια εποχή το Star είχε πάρει το The Voice και μετά “αναγκάστηκε” να το χαρίσει στο Σκάι μαζί με το Survivor.  Η δεύτερη κίνησή του ήταν να πείσει τον φίλο του Αντώνη Κανάκη να ξανακάνει εβδομαδιαίο το “Ράδιο Αρβύλα”, αφού όταν χάνεις το σταθερό ραντεβού σου με το κοινό, τα νούμερα τηλεθέασης λαβώνονται και ο σταθμός χάνει χρήματα. Στη συνέχεια φρόντισε να αξιοποιήσει τον Γιώργο Λιάγκα σε ένα concept που σίγουρα του ταιριάζει περισσότερο από την παρουσίαση talent shows και παιχνιδιών: Βραδινό μεταμεσονύκτιο talk show κάθε Τρίτη και Τετάρτη με καυστικό πολιτικό σχόλιο. Κίνηση τρίτη:Το Πρωινό του Σαββατοκύριακου. Και ενώ  η Μαρία Μπεκατώρου θα αξιοποιηθεί στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι “Still Standing”, το όνομα που λένε ότι θα πάρει τη θέση της στο “ΣουΚού” είναι η Δούκισσα Νομικού αρκεί, βέβαια, να δεχτεί. Όσο για το Κυριακάτικο show που θα θυμίζει λίγο το “Πολύ την Κυριακή” η σκέψη του να ενώσει τη Ζέτα Μακρυπούλια (που κέρδισε τις εντυπώσεις στο Ρουκ Ζουκ) με τον κολλητό της Νίκο Μουτσινά αποδεικνύεται σοφή. Ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1 θα κάνει φέτος ολιγοήμερες διακοπές αφού είναι αποφασισμένος να φέρει ξανά το κανάλι του στην πρώτη θέση.

Εξάλλου η εκπομπή  που πρέπει τώρα να ενισχυθεί είναι το Πρωινό της Φαίης Σκορδά. Πρώτον γιατί η αποχώρηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου- η οποία μαζί με τη Λίτσα Πατέρα έκανε τα υψηλότερα νούμερα- θα στοιχίσει πολύ αν δεν βρεθεί άξιος αντικαταστάτης: Ήδη έχει γίνει πρόταση στον Άκη Πετρετζίκη ο οποίος όμως ζήτησε να βγαίνει μαγνητοσκοπημένος, άρα να μην έχει κάποιον δίπλα του την ώρα της μαγειρικής. Κουβέντες πάντως έχουν γίνει και με τον Βασίλη Καλλίδη. Το δεύτερο θέμα που έχει να αντιμετωπίσει η Φαίη Σκορδά, που είδε μια μικρή κάμψη στα νούμερά της φέτος χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα, είναι ότι του χρόνου θα υπάρχουν ανάλογα προϊόντα απέναντί της. Λογικό είναι και οι άλλοι σταθμοί να θέλουν να πάρουν μερίδιο από την πίτα των χορηγών, κάτι που θα γίνει μόνο αν επενδύσουν στην ψυχαγωγία. 

 

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr